TEMMUZ 2. İL İÇİ İSTANBUL TERCİH EDİLEBİLECEK OKULLAR

Kodla Büyü

blueand

Aktif Üye
Arkadaşlar;

Bildiğiniz gibi istanbul mem tercih edilebilecek okullar listesini yayınlamadı. şimdi ben mebbiste bana açılan tüm okulları tek tek yazıyorum telefonla irtibata geçmeye çalışıyorum. Okuldaki yetkililerden norm var mı yok mu öğrenmeye çalışıyorum. Lütfen siz de bilişim normu hakkında bilgi aldığınız okulları tek tek yazar mısınız buraya ????

Ne güzel bir bakanlığımız ve de çalışanları var değil mi ? Allah görüyor her şeyi ne diyeyim. :(

hocam liste istanbul meb. sitesinde yok ya da ben bulamadım. burda da paylaşırmısınız...

hocam maltepe kartal ataşehir kadıköy deki tüm okulları arayacam. not alacağım hepsini..burada da paylaşırım.

yok hocam okunmadı maltepedeki okulların çoğunu aradım hiçbir branşta ihtiyacımız yok diyorlar nasıl bir iş bu anlamadım

istanbul tercihlerimi yaptım
1-kadıköy hüseyin ayaz
2-kartal 50.yıl general refet bele
3-kartal 100.yıl ali rıza efendi
4-kartal ülkü bora o.o.
5-maltepe prof.dr.mustfa zengin
6-yenisahra öğretmen nuriye
7-ataşeher mustafa öncel

hepisini tek tek aradım ihtiyac olan okulları yazdım ne kadar güvenilir bilmiyorum ama ne diyim istanbul mem seni Allaha havale ettim.

hayırlısı olsun deyip bekliyeceğiz...

Ben Maltepe de çalışıyorum boş okul olmama ihtimali yüksek. Cuma' ya öğrenmeye çalışacam ihtiyaç durumunu. Öğrenebilirsem yazarım ben de.

Hocam ben Ataşehir Mustafa Öncel Ortaokulu'nda müdür yardımcısıyım. Okulumuzda Bilişim teknolojileri öğretmenimiz yok. Açık var. Yeni bir de BT sınıfımız var. Ataşehir düşünürseniz bekleriz.

parakrit' Alıntı:
Hocam ben Ataşehir Mustafa Öncel Ortaokulu'nda müdür yardımcısıyım. Okulumuzda Bilişim teknolojileri öğretmenimiz yok. Açık var. Yeni bir de BT sınıfımız var. Ataşehir düşünürseniz bekleriz.

teşekkürler hocam bilseydim ilk tercihlerime yazardım ama bodoslama tercih yaptık istanbul mem sayesinde..

açıklamışlar tercih edilebilir okullar listesini ama neye yarar.... ben tercihlerimi yapıp onaylamıştım son güne kalmayım diye telaştan.. Allah bu istanbul memi napsın..

kadıköy hüseyin ayazı aradım telefonla konuştum ihtiyac var dediler bana okuldan bir yetkili.... ancak istanbul memde okulun adı yok..ya bana burası çıkarsa ki gelme ihtimali çok yüksek ben napacam.... uğraş dur şimdi olacaklarla... bu kadar şanssızlık olamaz...

blueand' Alıntı:
açıklamışlar tercih edilebilir okullar listesini ama neye yarar.... ben tercihlerimi yapıp onaylamıştım son güne kalmayım diye telaştan.. Allah bu istanbul memi napsın..

kadıköy hüseyin ayazı aradım telefonla konuştum ihtiyac var dediler bana okuldan bir yetkili.... ancak istanbul memde okulun adı yok..ya bana burası çıkarsa ki gelme ihtimali çok yüksek ben napacam.... uğraş dur şimdi olacaklarla... bu kadar şanssızlık olamaz...
hocam bende son günü. bekledim baktım liste var listeye göre tercihlerimi önce kağıda yazdım. mebbssi açtım biede negöreyim aman tanrım.. 8-10 okl belirlemiştim 3-4 tanesini mebbisteki listede bulamadım.. sizinki daha saglıklı olmuş olabilir.. bende dier sectiğim oklları bi arasam iyi olurdu ama 3-4 tanesiini arayabildim zamanda kısıtlıydı.. SON gün liste acklandığı için

hocam bilmiyorum napacam araya bayram giriyor okuldan hiçbir yetkiliye de ulaşamıyorum.. acaba bana yanlışlıkla mı ihtiyac var dediler yoksa son anda mı birisi ilişik kesip gitti o okuldan da ihtiyac oluştu herşey muammada...
çok şanssız hissediyorum kendimi Hüseyin Ayaz Ortaokulundan bir yetkiliye ulaşmam lazım ama nasıl yapacam bilmiyorum :((((

Hüseyin Ayazda bir arkadaşım geçen sene norm fazlası olduğu için ayrıldı. 2 tane BT öğretmeni olması lazım şu an. İhtiyaç olacağını sanmıyorum.

ozkansedef' Alıntı:
Hüseyin Ayazda bir arkadaşım geçen sene norm fazlası olduğu için ayrıldı. 2 tane BT öğretmeni olması lazım şu an. İhtiyaç olacağını sanmıyorum.
hocam ben aradığımda da bir arkadaşın il dışından gittiğini ve 1 ihtiyaç olduğunu söyledi...bilmiyorum ki ne kadar doğrudur

Geri