temmuzda seminer var mı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan dondut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

dondut

Site Gezgini
memurlar.nette bazı okullara yazı geldiği ve temmuz sonuna kadar seminer olacağı söyleniyor. böyle bir yazıya rastlayan var mı?

bizim okula yazı gelmedi ama bugün müdür yazın öğretmenlere seminer verileceği hakkında bir duyum aldığını söyledi.. Of ya tatili zehir edecekler bize. Okul kapanınca seminer döneminde yapsalar ya bu semineri..

atilla61' Alıntı:
siz para için bu kadar eğilirseniz affedersiniz ama eşek misali sırtınıza çok semer vururlar

bence yanlış düşünüyorsunuz eğer gidilecekse ve tatil dönemi olarak tanımlanan dönemde ise ekdersi de olmalı değil mi her faaliyette olduğu gibi...

ek dersi kaldırsınlar maaşları 2500 tl ye çeksinler diğer memurlar gibi 8-5 çalışalım. yılda 30 işgünü tatil yapalım ama önce ekdersi kaldırıp maaşları düzeltsinler.

ben böyle bir yazıyı gören oldu mu diye sordum. verilen cavaplarda ekders muhabbeti.konu kilitlenebilir...

hocam bazı sınıfçıları branşlaştırmak amacıyla yazın eğitime alma ihtimalleri varmış bu 4+4+4 sebebiyle. onun dışında stajyerlere eğitim var bazı illerde. mesel abizim eğitim 8 haziran 8 temmuz arası. onun dışında bir seminer yok iye biliyorum

seminer olsaydı çoktan haberi çıkardı diye düşünüyorum. eğer son ana kadar beklerlerse çoğu öğretmen rapor alır gider...

bari ramazanda yapsınlar. durmak yok boyun eğmeye devam.

bir çok kişi rezervasyon yaptırdı. Bir çok kişi gelmez rapor alır tatiline gider

ben amacına ulaşacağını bilsem amenna. Ancak bir sürü merkezi kurs almış biri olarak yazıyorum, tamamen fiyasko...

herkes bişi söylüyor memurlar.net tede. kimse bişi bilmiyor buna bakanda dahil. her yeni gün yeni bişi duyabiliriz. adam rüyasında gördüğünü sabah uygulamaya koyuyor :P

bize müdür geçen hafta, "Okula yazı geldi seminer var yaza. Akşama kadar okuldayız" dedi. Tüm öğretmenlere kısa bir seminer olacak sanırım. Şu fatih projesi için. Ama Rehber öğretmen, Formatör öğretmen ve idarecilerin yaz döneminde okulda olacağını söyledi. Yazıyı ben görmedim. Müdür böyle söyledi. Daha da sormadım, muhtemelen itirazlar olacaktır. O yazı kaç kere değişir daha.

yahu 500-600 lira için tatilden vazgeçen hatta bütün herşeyden vazgeçebilen insanlar var ya bitiyorum size. Eğer bu olay olmaz ise benim yanımda gezin sigaramı yakın çayımı kahvemi getirin ben size ek ders vereyim :idea:

sunny' Alıntı:
yahu 500-600 lira için tatilden vazgeçen hatta bütün herşeyden vazgeçebilen insanlar var ya bitiyorum size. Eğer bu olay olmaz ise benim yanımda gezin sigaramı yakın çayımı kahvemi getirin ben size ek ders vereyim :idea:
aynen hocam :++:

bence burada bir yanlış anlaşılma var eğerki seminer olacaksa ekderste verilsin deniyordur. yoksa yazın ek ders için boş okula gelmeyi kimse istemez herhalde. ki 1 temmuza kadar okula geliyoruzda ne yapıyorz ki

hocam o yazıyı ben de okudum. gelen yazı idareciler için ŞİMDİLİK. memurlar.net te öğretmenler yaz planlarını erkenden yapmasın onlara da heran gelebilir diyordu. şu an bizim için birşey yok daha...

bizim okula yazı felan gelmedi ama
bakan hatırlıyosanız sölemişti öğretmenler 3 ay yatıyor tatillerini 1 aya indireceğiz diye
olabilir bence

ek dersi batsın bu ne bee..."ek ders verirse katılrız seminere" ne demek ya....

Geri