Teneffüslerde müzik çalma

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan rzgr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

rzgr

Site Gezgini
Arkadaşlar daha önce böyle bir konu açılmış ama ben aradığımı bulamadım. İnternet'in de altını üstüne getirdim yine de aradığımı bulamadım.

Okul öğrenci meclisi başkanı olan öğrencimizle yaptığımız toplantı sonunda vardığımız karar teneffüslerde müzik çalmak; ancak biliyorsunuz bazı il ve ilçelerde ziller çalmıyor yani bangır bangır zil çalmıyoruz çocuklar saati bilip de derse giriyor İzmir Karşıyaka'da. O yüzden zil programları işimi görmüyor. Bana lazım olan şu: istediğim saatte hazırladığım müzik listesi içinden benim işaretlediğimi çalacak ve ayarladığım zamanda (yani teneffüs bitince) stop olacak. Sonra yine belirlediğim teneffüs saatinde yine benim işaretlediğim başka bir şarkıyı çalacak ve teneffüs bittiği saatte duracak(stop). Bildiğiniz böyle bir Winamp eklentisi var mı acaba? Ya da başka bir öneriniz?

Biraz uzunca anlattım derdimi ama şimdiden teşekkürler ilginiz için.

Benim bildigim kadariyle böyle bir program yok.
Varsa da dedigim gibi ben bilmiyorum.
Ama bulamazsaniz ben sizin için özel bir program yazabilirim dilerseniz.
Bana kaç tenefus arasi olduğunu söylemeniz yeterli.

zil programları neden işinizi görmesin? zil melodisi olarak kısık sesli, boş bir dosyayı melodi dosyası olarak seçersiniz. tenefüs aralarına da müzikleri koyarsınız. :idea:

systran hocam süpperzill programı win7 de hata veriyor. Diğer yazılımlar da ücretli. Belki bir winamp eklentisi vardır benim bilmediğim diye düşünerek fikrine çok kıymet verdiğim hocalarımla paylaşayım onlara da bir sorayım diye düşünmüştüm. Teşekkür ederim öneriniz için :)

developer hocam ilginiz için teşekkür ederim. sabah 7:30 da derse giriyoruz. 1. teneffüs 15 dakika sonraki teneffüsler 10 ar dakika. Her gün toplam 7 ders yani 6 teneffüs var. Sizden cevap bekliyorum hocam.

rzgr' Alıntı:
systran hocam süpperzill programı win7 de hata veriyor. Diğer yazılımlar da ücretli. Belki bir winamp eklentisi vardır benim bilmediğim diye düşünerek fikrine çok kıymet verdiğim hocalarımla paylaşayım onlara da bir sorayım diye düşünmüştüm. Teşekkür ederim öneriniz için :)

developer hocam ilginiz için teşekkür ederim. sabah 7:30 da derse giriyoruz. 1. teneffüs 15 dakika sonraki teneffüsler 10 ar dakika. Her gün toplam 7 ders yani 6 teneffüs var. Sizden cevap bekliyorum hocam.
biz süperzil kullanıyoruz. win7 64bit ve başka bir okul win8 güzel bir şekilde çalışıyor.

Önerim şu süper zili kullanın ancak orada öğretmen öğrenci zili olarak sessiz bir m p 3 dosyası kaydını kullanın. yani sessiz bir müzik dosyası, atıyorum 15 sn.

daha sonra tenneffüs müzik çal, deyip müzikleri ekleyin. onlar çalsın.

Aslında güzel bir iş değil. önceki müdürüm Yedi karanfil falan çaldırttı, tiksindiydik artık okulca ve hala devam ettiriyordu.

rzgr' Alıntı:

Hocam hazırlıyorum bittiğinde yayınlayacağım.

xvR24sy.png

Mert hocam siteniz güzel olmuş.
e-posta grubunuza üye oldum.

süperzil çalışmıyorsa, vbruntime'ların kurulması gerebilir.

Arkadaşlar Win7 Professional 32bit SüpperZill hata verdi. Bu SüpperZill'in yeni bir versiyonu yayımlandı mı? Yani XP'ye kurduğumuz hali mi hata veriyor acaba? İlk çıktığında çok verimli kullanmıştık hatırlıyorum.

Mert Hocam sizi takipteyim. :+1:

Geri