TEOG Açıklandı.....

Kodla Büyü
Teşekkürler karinca hocam, benim kızım da sınava girdi bu sene. Dün bakmıştım daha açıklanmamıştı, Yerleştirmeye esas puanı 487.0381

Hocalarım bu arada sizlerin de görüşünü almak isterim: Çocuk çeşitli kolejlerden burs kazandı, bizim gönlümüz iyi bir devlet okulundan yana idi fakat çocuk istemiyor, ayrıca ikisinin de artıları eksileri var.

kolej okulları sosyal alanda iyi bir çocuk yetiştirmek şu anda çok ideal...

bunun dışında devlet okullarına da gönderip ders anlamında eksiklerini gerekirse 1e1 özel derslerle de halledebilirsiniz ama okul sadece derslerden ibaret olmadığı için, ilgi alanlarını da geliştirip bununla ilgili başarılar da sağlayarak kendini güvende hissetmesi gerek.. yine bunun için de en iyi adres kolejler hocam...

her ne kadar eğitimde eşitliği savunsak da gerçek bu hocam..

çocuğunuzun puanı bu arada çok güzel sayın hocam , tebrik ederim ...

kolejlerin pek çok avantajı var ama kurumsallaşmış belli başlı okullar haricinde üniversite başarıları düşük. evet sosyalleşme açısından artıları var ama eğitim kalitesi için aynı şeyleri söylemek zor. sizin çocuğunuzun sınıfına sırf parası olduğu için çok düşük puanlı öğrencilerde alındığında o sınıfta ne şekilde ders işlenir? bu çocuğunuzu ne kadar geliştirir tartışılır? devlet okulunda kendi puan aralığında öğrencilerle okuyacağı için üniversite için avantajlı olur. iyi bir anadolu lisesi vede fen lisesine göndermek bence daha iyi. tabi karar siz ebeveynlerin.

Geri