katılıyorum :+1:şeker-portakalı' Alıntı:Hemen problemleri sıralamayın arkadaşlar evet sorunlarımız çoook ama dersin önemsenmesi için önemli bir gelişme olur (olursa)
61>34' Alıntı:önce benim dersime adam akıllı bi kitap versin, sonra bakarız. öle çerçeve programı önümüze kaldırıp atıp alın ne yaparsanız yapın demeyle olmuyo bu işler!!!!
Kimse pollyanacılık oynamıyor hocam. Kitap sorunu, bts sorunu bizde de var elbette. Sadece hemen ardı ardına sorunların sıralanması hoş değil. Bizde öğretmeniz herhalde bizde aynı sorunları yaşıyoruz mükemmel sınıflarımız yok bizimde.kgunduz' Alıntı:bazı arkadaşlar pollyanacılık yapmış toz pembe hayallerler kapsarsa çok iyi olur dersin önemsenmesi vs.
yaa 2014'ün Türkiye'sinde daha bt sınıfı olmayan okullar var olanı per perişan çoğunda da kapatılmış durumda kitap yok bi halt yok herkes günü kurtarma vakit geçirme telaşında ders içinde
neden bahsediyorsunuz acaba yaşadığınız ülke mi farklı biz mi farklıyız
eğer ki böyle bir yanlış yapılırsa ÇIĞLIKLARINIZI YAKARIŞLARINIZI şimdiden duyar gibiyim.
Bilgim yok, bende merak ettim :wink:oyungezer' Alıntı:TEOG zaten kademeli olarak bütün sınıflara uygulanmayacak mı arkadaşlar. Ben mi yanlış biliyorum. 5 ve 6 larda uygulanmaya başlandığında BTY sınavı da buna dahil olacaktır diye düşünüyorum.
bt sınıfsız 2 sene yaşayan ders işleyemeyen biri olarak konuşuyorum.şeker-portakalı' Alıntı:Kimse pollyanacılık oynamıyor hocam. Kitap sorunu, bts sorunu bizde de var elbette. Sadece hemen ardı ardına sorunların sıralanması hoş değil. Bizde öğretmeniz herhalde bizde aynı sorunları yaşıyoruz mükemmel sınıflarımız yok bizimde.kgunduz' Alıntı:bazı arkadaşlar pollyanacılık yapmış toz pembe hayallerler kapsarsa çok iyi olur dersin önemsenmesi vs.
yaa 2014'ün Türkiye'sinde daha bt sınıfı olmayan okullar var olanı per perişan çoğunda da kapatılmış durumda kitap yok bi halt yok herkes günü kurtarma vakit geçirme telaşında ders içinde
neden bahsediyorsunuz acaba yaşadığınız ülke mi farklı biz mi farklıyız
eğer ki böyle bir yanlış yapılırsa ÇIĞLIKLARINIZI YAKARIŞLARINIZI şimdiden duyar gibiyim.
Problemlerden önce daha dersimiz 8lerde zorunlu değil mesela bu konuşulabilir. Ayrıca böyle bir sınav gelecekse (bütün dersleri kapsayan) elbette kitabı sınıfı da düşünülür.
Bütün taşlamalarınıza rağmen "saygı" duyuyorum.
Herkes kendi yaşadığını bilir hocam. "saygı" duyuyorum.kgunduz' Alıntı:bt sınıfsız 2 sene yaşayan ders işleyemeyen biri olarak konuşuyorum.
MEB seni düşünmüyor hala polyanadasın ben meslekten atılma uğruna ne işler yaptım sana burda yazsam belgelerini koysammm hakikaten haklısın dersin onun için uzaktan davul hoş yakında çoooook gürültü oluyoorrr çoooooook.
Nasrettin hoca gibi eşşekten düşen anlar eşşekten düşün o zaman oturalım konuşalım.