ya arkadaşlar geçen teog ta da oldu gene bunda da oldu sizde durum nasıl merak ettim. ilk gün 5 km uzakta bi yere 2. gün 25 km uzağa görevlendirildim. ama benim canımı sıkan kesinlikle bu değil görev nereye verilirse verilsin giderim hepsinde köy çıksın gene giderim bunda hiçbir problem yok kesnlikle.
sorun şu merkezde bi okul var bir önceki teog sınavında kimler görevliyse bunda da aynı isimleri yazmışlar . arkadaşın birini daha bu sene göreve başladı başkan yazmışlar . yani genel tespit adam kayırıyolar resmen bi de bazı larına da yokuş yapıyolar çok bariz belli.
bizde görevlendirmeleri elle yapıyolar kura olmadığı çok belli veya programla da yapmıyolar.
sizlerde durum nasıl bi sisteme göre mi yapılıyor yoksa işkembeden atma usülümü
2 seferdir bimere giriyom yazıyom sinirden siliyom sonra böyle Allaha havale ediyoz oturuyoz sonrada
sorun şu merkezde bi okul var bir önceki teog sınavında kimler görevliyse bunda da aynı isimleri yazmışlar . arkadaşın birini daha bu sene göreve başladı başkan yazmışlar . yani genel tespit adam kayırıyolar resmen bi de bazı larına da yokuş yapıyolar çok bariz belli.
bizde görevlendirmeleri elle yapıyolar kura olmadığı çok belli veya programla da yapmıyolar.
sizlerde durum nasıl bi sisteme göre mi yapılıyor yoksa işkembeden atma usülümü
2 seferdir bimere giriyom yazıyom sinirden siliyom sonra böyle Allaha havale ediyoz oturuyoz sonrada