teog görevlendirmeleri

Kodla Büyü

yildiray75

Süper Üye
Süper Üye
ya arkadaşlar geçen teog ta da oldu gene bunda da oldu sizde durum nasıl merak ettim. ilk gün 5 km uzakta bi yere 2. gün 25 km uzağa görevlendirildim. ama benim canımı sıkan kesinlikle bu değil görev nereye verilirse verilsin giderim hepsinde köy çıksın gene giderim bunda hiçbir problem yok kesnlikle.
sorun şu merkezde bi okul var bir önceki teog sınavında kimler görevliyse bunda da aynı isimleri yazmışlar . arkadaşın birini daha bu sene göreve başladı başkan yazmışlar . yani genel tespit adam kayırıyolar resmen bi de bazı larına da yokuş yapıyolar çok bariz belli.
bizde görevlendirmeleri elle yapıyolar kura olmadığı çok belli veya programla da yapmıyolar.
sizlerde durum nasıl bi sisteme göre mi yapılıyor yoksa işkembeden atma usülümü

2 seferdir bimere giriyom yazıyom sinirden siliyom sonra böyle Allaha havale ediyoz oturuyoz sonrada

Hocam neden siliyorsun yaz tabiki de. Bu işleri ahlaki olarak yapmaya başlamaları lazım artık. Her yerde aynı bu sistem ama bi yerlerden değişmeli.

Habib Bey bizzat bu işlerle meşgul olan bir hocamız diğer başlıklardan anladığım kadarıyla. Genel geçer kurallar hakkında bilgi sahibidir tahminimce. O gördüğünde cevap verecektir size diye tahmin ediyorum.

Ama benim kanım tamamen dağıtanın inisiyatifinde olduğu yönünde.

Kayırma olmazmı hocam 2 teogtur taaaa nenesinin köyüne yolluyorlar ama hiç sesimi çıkarmıyorum koskoca okulda ne hikmetse hep nenesinin köyü bize düşüyor, onlar kendilerince hak hukuk deyip milleti gugukluyorlar , ben hiiiç önemsemiyorum haram zıkkım olsun biryerlerden nasılsa çıkar rızkımız.
Ehliyet sınavlarında en öndeler ,
sınav görevlerinde en öndeler,
Kebaptan egzersizler de en öndeler,
hizmet içi eğitim var gezmeye en öndeler,
biryerlerde yemek var en öndeler ,
bir yerlerde vurgun var cepleri dolacak en öndeler ,
İhaleye fesat karıştırılacak en öndeler,

EEEE Hocam bu kadar en önde olmanın bir cılkıda çıkar nasılsa Bir Gün En Önde Gidecekler Nasılsa

Determinant' Alıntı:
Habib Bey bizzat bu işlerle meşgul olan bir hocamız diğer başlıklardan anladığım kadarıyla. Genel geçer kurallar hakkında bilgi sahibidir tahminimce. O gördüğünde cevap verecektir size diye tahmin ediyorum.

Ama benim kanım tamamen dağıtanın inisiyatifinde olduğu yönünde.
Evet Sayın Hocam,

Sınav işlemlerini de biz yapıyoruz. Yürürlükteki Merkezi sistem sınav yönergesi görevlendirmeleri eşit şekilde dağıtır diyor. Ancak bu sayı olarak. Kimin nereye verileceğine dair net bir kriter yok ama iller kendilerine göre kriter koyabiliyorlar. Her ilin durumuna göre değişebilir. Ancak şu anda sınav işlemleri modülü açıldı ve bundan sonraki sınavlar oradan yapılacak. Böylece sınavlar daha objektif olacak.

Biz elimizden geldiğince objektif olmaya çalışıyoruz ve yapılan işlemleri Milli Eğitimin sitesinden yayınlıyoruz. Herkes T.C. kimlik sorgulaması ile bilgilerini görebiliyor. Hem objektif oluyor hemde yanlış anlamaları önlemiş oluyoruz.

İyi çalışmalar.

Benim ilçede dönerli sitsem ar. Herkes sırasıyla dönüyor..
Hatta köye gidenlere, 15 gün sonra merkez okullarda yapılan yaılan telafi sınavında da görev veriyorlar ki çektikleri zorluklara bir çeşit teşekkür niyetine..

Hocam okulda 50 öğretmen var, sadece bana 2 gün köye görev yazmışlar, benden başka herkes merkez okullara. Ne en kıdemsizim ne en kıdemliyim, daha önce köye de gittim defalarca. Müdür ve yardımcısı yeni atandılar, milli eğitimle araları iyi elbette, günahlarını almak istemem ama beni de pek sevmezler.

Hocam bimer e yazdığın yazıyı bimer doğrudan ilçene gönderir. Ben daha önce bimer e formatörlük ile ilgili birşey sormuştum ilçe şube müdürü beni çağırmıştı :D
Yani yazını ona göre yaz, ben ilçe ile ilgili bir şey sormamıştım ama bana bilgi vermek için ilçeden çağırmışlardı yazı direk onlara yönlendiriliyor yani bilgine.

Arkadaşlar bir sorum olacak teogda görevli olmadığımız zaman bile okula gidip imza atma olayı sizede var mı
Bizim okulda kura ile 2 kişi seçildi bu kişiler gidip imza atacak
Görevli değilse neden gidiyoruz sizde durum nasıl

Dev Kitap Arşivi' Alıntı:
bidene' Alıntı:
biltek01' Alıntı:
Enteresan olan bişeyde bütün işi ogretmenler yapıyor ama en az parayı ogretmen alıyor. Garip :alkis:

Kaymakam 1500 TL alıyor diye duydum aslı var mı?
kaymakam 1.500
ilçe emniyet müdürü 540
polis 70
hizmetli 60
öğretmen 45
alkışlıyoruz... :alkis:
aman alkışlamayın sonra darbe girişimi sanırlar :puhaha:

Sayın Hocalarım,

Teog sınavlarında Vali veya Kaymakam görevlendirmesi yapılmaz. O yüzden para da almazlar. Lütfen yanlış bilgi vermeyelim.

Emniyet Müdürü ve Jandarma komutanı görevlendirilir. Onlar da 1 gün için 233,83 alırlar.

Komisyon ve öğretmenlerin diğer görevlilere göre bu kadar düşük alması bence de doğru değil. Bu durumu kaç defa bildirmemize rağmen bir düzelme olmadı. Ölçme ve Değerlendirme Genel Müdürlüğü ayrıldı. Dengeli ve eşit ödeme sistemi yapacaklarını söylediler. İnşallah en kısa sürede düzenlemeyi yaparlar bu adaletsizlik düzelir.

İyi çalışmalar.

sENDİKALAR KARAR ALACAK bu dönem sınavlarda öğretmenler görev almayacak diye bak bakalım ne olacak,,,
ama nerde böyle yürekli öğretmenler...
zamanında öğretmenlerin ek ders ücretleri yokmuş,
tös denilen sendika 3 gün eylem yapmış okula öğretmenler gitmemiş o eylemden sonra ek dersler verilmeye başlamış...

bidene' Alıntı:
bidene' Alıntı:
biltek01' Alıntı:
Enteresan olan bişeyde bütün işi ogretmenler yapıyor ama en az parayı ogretmen alıyor. Garip :alkis:

Kaymakam 1500 TL alıyor diye duydum aslı var mı?
kaymakam 1.500
ilçe emniyet müdürü 540
polis 70
hizmetli 60
öğretmen 45
alkışlıyoruz... :alkis:
aman alkışlamayın sonra darbe girişimi sanırlar :puhaha:

Ama Hak ediyo adamlar. Öğretmen ne Yapıyor ki zaten. Birlik olup sınav görevine kimse gitmezse tutuşurlar. BaşkaBir çözümü yok bu işin bence.

eksik yazılmış
öğretmen 46,71 (5 saat)
müdür yardımcısı 93,42 (10 saat)
müdür 186,84 tl (20 saat)
hizmetli 64,26 tl
polis 72,46 tl
kilimcinin köroğlu 94 tl
sarı çizmeli mehmet ağa 96,25 tl
kurye 128,66 tl
ilçe mem 233,86
il mem 467,72 tl
kaymakam 2500 tl
vali 5000 tl
bakan 50.000 tl

tabi bunlar günlük, 2 gün için iki katıyla çarpmanız lazım,

bir de telafi sınavları hafta sonu yapıldığı için katsayı 140 yerine 150 den hesaplanıyor. Yani herbirine %7 ekleyin...

Herkes rakamları yazmış dayanamadım ben de yazmayayım dedim..
Ama dayanamadım...
En kötüsü nedir biliyor musunuz?
Bina sınav komisyonu olarak sisteme kendi elinle kayıtları yapmak....
Paha biçilemez bir duygu....
Bugünkü girişleri tamamladım
YBBVAl.png

:++:

Geri