teog görevlendirmesi rapor?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zensu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

zensu

Aktif Üye
arkadaşlar sınav görevine hastalık durumuyla gidilmezse ne olacağı hakkında bilgi sahibi olan var mı? Rapor alınırsa sorun çıkar mı ?

Ölüm olursa uyarı yada kınamayla geçiştirilebilir ama hastayken gitmezsen ceza alırsın hocam şimdi düşünüp buldum.

Senin ki kolayda hocam benim yarın öğleden önce dersim yok görevim de yok gitmek zorunda mıyız buna biz.

e ben zaten sınav görev ücreti almıyorum bir de dersim olmadığı halde gidiyorum duble işkence olmuyor mu ? Bir görevi almayarak daha çok yorulduğumuz bir iş var mı buna benzer

zensu' Alıntı:
gitmek zorunda diye biliyorum ben, emin değilim ama

Dersi olan öğretmenler gelecek diyor genelgede.Sizin için sorun yok. Rapor için ise gelmeme sebebiyle ilgili muhakkik tayin edilebilir.Rapora binaen konu kapanır.Yada raporu izne çevirseler önceden sorun çıkmaz

Gitmek zorundayız ama sınav başladıktan sonra idare gönderiyor zaten.

Bizim burada rapor alanlar hakkında soruşturma açılacak dendi. Daha önce bayram dönüşü rapor alan bir arkadaşa soruşturma açtılar. Halen uğraşıyor. Büyük ihtimalle bir şey olmaz ama baş ağrıtıyor işte.

habbe' Alıntı:
Gitmek zorundayız ama sınav başladıktan sonra idare gönderiyor zaten.

rapor alınırsa diyor sen diyorsun ki sen git idare geri göndersin. Demek ki sana göre ağır yaralı olsakta müdüre koşucaz.rapora alana kimse bişey yapamz . Sahte rapordur o dediğniz

raporlu iseniz kim size bir şey yapabilir gidip doktora mı soracaklar bu kişiye rapor verdin gerçekten hasta mıydı diye. Bugün görevli olduğum okulda öğretmenlerden biri raporluydu ve yedek öğretmenlerden biri onun yerine baktı bu kadar basit

Geri