TEOG sınavında görevli gözetmen öğretmen arkadaşlar için sınavda yapılacaklar ile ilgili bir döküman/sunu/video elinde olan varsa paylaşabilir mi? Saygılar.
Geliyor.biltek01' Alıntı:görevi olmayan öğretmen sınav günü okula geliyor mu?
biltek01' Alıntı:habibocak' Alıntı:Geliyor.biltek01' Alıntı:görevi olmayan öğretmen sınav günü okula geliyor mu?
iyide gelip ne yapacağız ki hocam?
hocam bize geçen dönem sınav görevi olmayanlar okuluna gelip müdüre gözüksün, sınav başlayıncaya kadar beklesin sınav başladıktan sonra da gitsin dendi.biltek01' Alıntı:habibocak' Alıntı:Geliyor.biltek01' Alıntı:görevi olmayan öğretmen sınav günü okula geliyor mu?
iyide gelip ne yapacağız ki hocam?
hocam biraz çocuksu yazmışsınız ama, okula gelip göründükten sonrada yapar yapacağını, + görevi olanla niye dalga geçsin zaten görevi olanlar olmayanlarla dalga geçiyor biz hem okuldan ekders alıyoz hemde teogdan diye.. kim fazla para alıyorsa o diğeri ile dalga geçer olmuş bu devirde.. yatmak zaten sorun değil herkes yatıyor.. öğretmeni okula getirme olayı, ekders kesilmeme durumu değilde sanki öğretmen uzun zamanlı plan yapmasın şehir dışına çıkmasın diye okula getiriyorlar gibi.. işin saçma yanı sırf sınıf öğretmenlerine sınav görevi vermek için ilkokulların tatil olması.. eğitim öğretim kar tatillerinden dolayı zaten aksadı, bir de teogdan niye tatil oluyor cocukların eğitimi saçmalığı burdag.cetin.66' Alıntı:Sebebi ni söyleleyim hocam
Bazı arkadaşlarımızın fantazi yapması sebebbiyle sen görevin olsun olmasın o gün okuldasın demi evet ,ama okula gelmeyın arkadaşlar denilip göz yumuldugunda arkadaslar hem ek derslerı kesılmıyor hemde gıdıp gorev alanlara nispet yaparcasına sosyal paylaşımlarda yada kahvede handa işin cılkını çıkarıp görevi olanlarla dalga geçmektedirler.geziyoz tozuyoz takılıyoruz deyip birde sosyal paylaşımlardan paylaşım yapıyorlar .Heleki liselerde teog görevi olmadığınıda var sayarsak
benim düşüncem tahminim bu bence
setua' Alıntı:https://drive.google.com/file/d/0B3sbuaVKvn_NelViNG5LRG41S0U/view?usp=sharing buradada videolar var :+1: