TEOG ile ilgili Yardım !!!

Kodla Büyü

BayTerapi

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar bizim okulda uygulanan TEOG sınavı ile ilgili ben e okula hiç bir bilgi girişi yapmadım... fakat yedek sınıf olayı ya da girmeyen öğrenci de durumu da olmadı... bununla ilgili e okula hiç bir giriş yapmaz isek ne olur? bilgilendirir misiniz...

Hocam listeler varmı elinizde bu giren girmeyen öğrenci listeleri sınav esnasında sınıflardan toplayıp fotokopi çekilen liste eğer o liste varsa girmeyen öğrencilerin listesini excel üzerinde oluşturun bir tam liste diğer listeleri de tarayıp zıpleyıp üst yazı ile bildirin

Bu konuda net birşey yok öyle bi görev paylaşımı yok fakat şu var e okula giriş yönetici modülü üzerinden olduğu için birinci derece sorumlu odur sizin o modüle giriş yetkimiz zaten normal şartlarda yok ancak şifreyi verirlerse

hocam ben; benim müdür yardımcısı oldugum okulda o iki gün yoktum... başka okulda salon başkanı olarak görevliydim.. müdür yrd olduğum okulda ise okul müdürü ve personelden sorumlu mdr yrd vardı.. biri bina sorumlusu biride okulda komisyon baskanıydı.. bu duruma göre benim yapmam gereken bir şey yok gibi geldi bana...

asıl merak etttiğim ise sınava girmeyen yoksa ve yedek salon kullanılmadıysa e-okuldan herhangi bir işlem yapılıyor mu ?

Sınava girmeyen öğrenci yoksa ve yedek salonda açılmadı ise sadece küçük bi işaretleme yapmak gerekti bu o sınav komisyonunda görevli olan müdür yardımcılarından birisinin yapması gereken bir iş ti illa şu yapar diye bir madde yok ikinci kısım ise çarşamba günü de giriş yapilabiliyordu gözden kaçmış dediğiniz gibi girmeyen öğrenci yoksa sorun yok

Geri