teog sınavı görevlendirme??

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yes_im
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

yes_im

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar bugün okulda imza topladılar teog sınavında görev almak istiyormusunuz diye, galiba sistem değişmiş, geçen yıl okula gelmeden de normal ekdersi alıyorduk, ama bu yıl gelmeyi zorunlu tutmuşlar gelip görev almayan sadece kendi ekdersini alacak, görev çıkan hem sınav ücretini hem de kendi ekdersini alacakmış.

yes_im' Alıntı:
Arkadaşlar bugün okulda imza topladılar teog sınavında görev almak istiyormusunuz diye, galiba sistem değişmiş, geçen yıl okula gelmeden de normal ekdersi alıyorduk, ama bu yıl gelmeyi zorunlu tutmuşlar gelip görev almayan sadece kendi ekdersini alacak, görev çıkan hem sınav ücretini hem de kendi ekdersini alacakmış.
Sayın Hocam,

Geçen sene de aynıydı. Bu senede aynı. Değişen bir şey yok.

İyi çalışmalar.

yes_im' Alıntı:
Hocam bize okula gelmeyen ekdersini alamayacak söylendi,
Yok Hocam öyle bir şey. Görevi olmayanlar görevli izinli sayılıyor ve normal ekdersini alıyor. Görev alanlar ise asli görevini yapmış sayıldıkları için normal ekderslerini alıyor. Ayrıca sınav görevini ifa ettiği içinde 5 saat ücret alıyor.

yes_im' Alıntı:
bizde de geçen yıl sizin söylediğiniz gibiydi, ama yıl farklı...
Henüz öğretmen görevlendirmelerini yapmadım. MEBBİS'ten tüm öğretmen listesini alacağım. Liselerin ve tatil olmayan okulların öğretmenlerini listeden çıkarıp kalan öğretmenlere görev vereceğim. Herkese en az bir görev gelecek. Yani tüm öğretmenler normal ekdersinin dışında 5 saat de ücret alacak. Onaylarda da bunu belirtip ücret ödenme sıkıntısını da çözeceğim. Hayırlısı ile bu sınavı da atlatacağız.

yes_im' Alıntı:
okul kafasına göre sistem değiştiremez hocam teog günü bütün ortaokul öğretmenleri görevli izinlidir ek dersini de alır.

hll_bilisim' Alıntı:
yes_im' Alıntı:
okul kafasına göre sistem değiştiremez hocam teog günü bütün ortaokul öğretmenleri görevli izinlidir ek dersini de alır.
Hatta aynı bahçeyi kullanan ilkokullar da tatildir. Öğretmenleri de görevli izinlidir. Normal ekderslerini de alır.

Hocam farz edelim ki görevi olmayanların okula gelmesi zorunlu. Gelip nerde bekleyecekler veya ne iş yapacaklar zaten okulda zaten sınav var... ne işi var görevi olmayan öğretmenin

Ben farklı bir ildeyim bizede bu sene sınav görevi olmayanların kendi okula gidecekleri söylendi. İl toplantısında görüşülmüş ve klavuzda yazıyormuş. Ben kılavuzu incelemedim.

Az önce toplantıdan çıktık aynı şeyler söylendi
görev almasa dahi öğretmen okuluna gelecek dendi.
kılavuzun 13. sayfasında belirtilmiş
(karar illere göre değil bakanlığın kararı)

Benim okulum ilkokul orta okul aynı binayı kullanıyoruz, geçen yıl görev almayan gelmemişti ve normal ekdersini almıştı. Demek ki doğruymuş, hocam klavuzu paylaşabilir misiniz?
jacnkx' Alıntı:
Az önce toplantıdan çıktık aynı şeyler söylendi
görev almasa dahi öğretmen okuluna gelecek dendi.
kılavuzun 13. sayfasında belirtilmiş
(karar illere göre değil bakanlığın kararı)

Ortak sınavlar e-kılavuz

9. ORTAK SINAVLARIN UYGULANMASI
a. Ortak sınavlar, ülke genelinde olağanüstü haller dışında öğrencilerin öğrenim gördükleri okullarda ve yurt dışında KKTC ve Bakanlığımıza bağlı okulların bulunduğu, sınav yapılması uygun görülen merkezlerde Türkiye saatiyle 09.00, 10.10 ve 11.20’de başlayacak ve aynı anda yapılacaktır. Ortak sınavların yapıldığı günlerde sınavların yapıldığı okulda ders yapılmayacaktır. Ancak ortak sınavlarda görevli olmayan o okulun öğretmenleri de sınavların yapıldığı gün saat 09.00’da kendi okullarında hazır bulunacaklardır

Eslivya' Alıntı:
Ama bu çok saçma :cry:

Hangi işleri mantıklı ki hocam. Okula gelmeyin ekdersinizi de keselim dese olmayacak,kesmese yav ek ders veriyoruz adamlar evde yatıyor olacak...Bu sene böyle yaparlar seneye yine değiştirirler,siz en iyisi gelmeyin derler... Sonra bakarsınız yine değişir gelin ama okula girmeyin kapıdan ceeee yapıp gidin...bla bla bla...mebin işleri işte...

Teachnologist' Alıntı:
Ortak sınavlar e-kılavuz

9. ORTAK SINAVLARIN UYGULANMASI
a. Ortak sınavlar, ülke genelinde olağanüstü haller dışında öğrencilerin öğrenim gördükleri okullarda ve yurt dışında KKTC ve Bakanlığımıza bağlı okulların bulunduğu, sınav yapılması uygun görülen merkezlerde Türkiye saatiyle 09.00, 10.10 ve 11.20’de başlayacak ve aynı anda yapılacaktır. Ortak sınavların yapıldığı günlerde sınavların yapıldığı okulda ders yapılmayacaktır. Ancak ortak sınavlarda görevli olmayan o okulun öğretmenleri de sınavların yapıldığı gün saat 09.00’da kendi okullarında hazır bulunacaklardır

merhabalar hocalarım ben ücretli olarak çalışıyorum okul müdür yrd. kadrolu/ ücretli öğretmenler de gelecekler dedi ,bizlere de ek ders yatacak mı bilmiyormuş maalesef.yatmayacaksa gitmek hiç içimden gelmiyor ve gitmeyeceğim de bu konuda bir bilgisi olan var mı ??

Hocam benim okulum ilkokul ortaokul aynı bina, ilkokuldaki ücretli öğrtmenlerimize gelmeyin dendi, galiba ekdersi olmayacakmış ama siz yine de ilçenize sorun

yes_im' Alıntı:
Hocam benim okulum ilkokul ortaokul aynı bina, ilkokuldaki ücretli öğrtmenlerimize gelmeyin dendi, galiba ekdersi olmayacakmış ama siz yine de ilçenize sorun

benim de okulum tam gün ve ilk/orta beraber .bunu net olarak nereden öğrenebilirim hocam ? şimdiden tesekkürler

Geri