Effective61
Aktif Üye
Haftalık ekders saatine +10 ekders ekleniyor. O da yaklaşık 93,5 lira ediyor
Yani 8 saat! ücret bir gün içinmi?Dev Kitap Arşivi' Alıntı:Jandarmaya 73,8 lira ücret ellerimle girdim :cry: ( 1 günlük)
içim burkuldu...
evet 1 gün için 73,8COBOL' Alıntı:Yani 8 saat! ücret bir gün içinmi?Dev Kitap Arşivi' Alıntı:Jandarmaya 73,8 lira ücret ellerimle girdim :cry: ( 1 günlük)
içim burkuldu...
şükrediyoruz lakin her işi yapan öğretmene adaletsizlik olduğundan bahsediyoruz...paradiso' Alıntı:şükretmesini bilmek gerek...
E anlamadım?Dev Kitap Arşivi' Alıntı:şükrediyoruz lakin her işi yapan öğretmene adaletsizlik olduğundan bahsediyoruz...paradiso' Alıntı:şükretmesini bilmek gerek...
jandarma 145 tl yı alıp şükrediyor.Dev Kitap Arşivi' Alıntı:evet 1 gün için 73,8COBOL' Alıntı:Yani 8 saat! ücret bir gün içinmi?Dev Kitap Arşivi' Alıntı:Jandarmaya 73,8 lira ücret ellerimle girdim :cry: ( 1 günlük)
içim burkuldu...
GRİNGO' Alıntı:jandarma 145 tl yı alıp şükrediyor.Dev Kitap Arşivi' Alıntı:evet 1 gün için 73,8COBOL' Alıntı:Yani 8 saat! ücret bir gün içinmi?Dev Kitap Arşivi' Alıntı:Jandarmaya 73,8 lira ücret ellerimle girdim :cry: ( 1 günlük)
içim burkuldu...
Sizde şükredin hocam.O Jandarma şükrettiği için aldığı para 2 misli. :mrgreen: Sen işini severek yapmıyorsun vede şükretmiyorsun ki ( şükürsüzlük durumu sızlanmanızdan belli oluyor) aldığın para bereketlenmiyor.
Şükredesinki bereketi artsın.
GRİNGO' Alıntı:Hem paranın miktarını bile bile görev alıyorsun.
Hemde Jandarmanın hizmetlinin ücreti ile kıyas yapıyorsun.
Şikayet etme, Şükür et...
Bu meslekte ÇOk Çalışmakla çok para kazanılmaz...Şüküt edesinKİ aldığın para artsın ve nisap miktarı çoğalsın.
İdareciyim demişsin.Daha ne kafa sallamsı???Dev Kitap Arşivi' Alıntı:GRİNGO' Alıntı:Hem paranın miktarını bile bile görev alıyorsun.
Hemde Jandarmanın hizmetlinin ücreti ile kıyas yapıyorsun.
Şikayet etme, Şükür et...
Bu meslekte ÇOk Çalışmakla çok para kazanılmaz...Şüküt edesinKİ aldığın para artsın ve nisap miktarı çoğalsın.
Kardeş ben bina sorumlusuyum idareciyim mecburum. Diğer arkadaşlarda mecburen görev alıyorlar.
Şükürsüzlük ETMİYORUZ! Fakat senin kafa nasıl çalışıyor anlayamıyorum.
Şikayet konusunda, tarzımız ve yönümüz belli. Sizin gibi herşeye kafa sallamıyoruz.