Teog Sınav Görevi Çıkmadı.

Kodla Büyü

tarik8411

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar. Bugün okulda teog görevlendirmeleri açıklandı. Okuldaki bütün öğretmenlere görev çıkmış ancak bana çıkmamış.

Bizim ilçede branşdaş başka bir arkadaşa da çıkmamış. Müdür okula geleceksin diyor. Acaba genel durum itibarı ile mi böyle yoksa bir problem mi var? Ayrıca ekders nasıl olacak? Sınav olan günde bt rehber olduğum okula gidecek miyim?

Ek dersinde yada görevinde değilim ancak farklı bir durum var gibi geldi bana?

Sizde durum nasıl?

hocam bilgisayrcılara genelde 2günde görev çıkıor bana hep 2 gün çıkıor bence bilerek sana vermemişler kullanmak için çünkü sınav görevi verseler istedikleri gibi kullanamıcaklar

goldenboy' Alıntı:
hocam bilgisayrcılara genelde 2günde görev çıkıor bana hep 2 gün çıkıor bence bilerek sana vermemişler kullanmak için çünkü sınav görevi verseler istedikleri gibi kullanamıcaklar
Alakası yok. İlçeden ilçeye değişir bu durum. Bizim koskoca okulda sadece Resim öğretmenine ve müzik öğretmenine görev verildi. Birinci dönemde de yine sadece bu 2 hocamıza çıkmıştı görev.

bizim burada da rehberlikçileri okulda yatırıyorlar her zamanki gibi, diğer öğretmenleri ücra köşelere gönderiyorlar hatta ilkokul'un (ilkokul-ortaokul olan okullarda) idarecileri bile yolladılar başka okula

Bizim okulda da bir tek bana çıkmamış,
Ama benim durum farklı öyle tahmin ediyorum.

Teog öğretmenleri kendi derslerinin sınavlarına giremediği için onlara bir gün görev veriliyor. Böylelikle diğer branşlara daha çok görev veriliyor. Sizde özel bir durum mu var acaba? Bana 2 gün verildi hep

btr olunca sınav görevi vermiyorlar galiba nasıl bir yasal dayanağı var bilmiyorum ama bana da çıkmadı çünkü

Bana da geçen sene açık öğretim çıkmadı. Önce tc kimlik no ilk sayısına göre verildi benimki 5le başlıyodu sıra gelmedi hadi eyvallah dedik. Sonra puana göre verilecek dediler milletin puanı 60larda benim sıfırdı bana yine çıkmadı. Araştırdım olayı. Karışmış bilmem ne falan filan bir sürü saçmalıktan bahsettiler. Allah belanızı versin dedim bıraktım o işi.

Kura usulü olduğundan çıkıp çıkmaması şans işi herhalde. Çünkü bana geçen senenin 2.dönemi hiç görev çıkmamıştı. Ancak bu 23-24 Kasımdaki TEOG'da 2 oturumda da görev çıkmış.

tarik8411' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar. Bugün okulda teog görevlendirmeleri açıklandı. Okuldaki bütün öğretmenlere görev çıkmış ancak bana çıkmamış.

Bizim ilçede branşdaş başka bir arkadaşa da çıkmamış. Müdür okula geleceksin diyor. Acaba genel durum itibarı ile mi böyle yoksa bir problem mi var? Ayrıca ekders nasıl olacak? Sınav olan günde bt rehber olduğum okula gidecek miyim?

Ek dersinde yada görevinde değilim ancak farklı bir durum var gibi geldi bana?

Sizde durum nasıl?
hocam anladığım kadarıyla başka bir okulda btrsiniz. btr olarak görevlendirildiğiniz okulda 23-24 kasımda teog yoksa, okula gitmeniz gerekmektedir hocam. Çünkü o okulda eğitim öğretim devam ediyor. Ancak görevlendirildiğiniz okulda 23-24 kasımda teog varsa, sabah okula gidersiniz, okul müdürü sınav ile ilgili bir görev vermez ise imzanızı atar, gidersiniz.
Ekders konusuna gelince teog zamanı bütün öğretmenler normal ekderslerini alırlar. teogda da görevlendirilmişseler ekstradan günde 5 saat ekders alırlar.

Cok ilginc ama ilk defa teogda bana da cikmadi acaba kimlere verdiler ve nasil yetistirdiler ogretmen sayisini ankarada :?

loading' Alıntı:
rapor al okula gitme, kafanı yorma. kanunen okula gitmek zorundasın.
:verymad:

umarım bir gün sizin çocuğunuzda bu sınavlara katılır. nasıl bir aymazlık. Aslında yazmaya bile değmez...

o gün ek ders alıyorsunuz gitmek zorundasınız.
bizim okula gelip 1 saat durup gidiyor hocalar

Re: Ynt: Teog Sınav Görevi Çıkmadı.

tenten' Alıntı:
loading' Alıntı:
rapor al okula gitme, kafanı yorma. kanunen okula gitmek zorundasın.
:verymad:

umarım bir gün sizin çocuğunuzda bu sınavlara katılır. nasıl bir aymazlık. Aslında yazmaya bile değmez...
Hasta olmak, sadece öğretmensen aymazlık.

Bana da çıkmamış ama üzülmedim. Okula gitmek nerede yazıyor?

Düzeltme ve SAÇMALIK:
"8. Ortak sınavların yapıldığı günlerde sınavların yapıldığı okulda ders yapılmayacaktır. Ancak ortak sınavlarda görevli olmayan o okulun öğretmenleri de (o gün dersi olan) sınavların yapıldığı gün en geç saat 09.00'da kendi okullarında hazır bulunacaklardır. Sınav başladıktan sonra görevine ihtiyaç duyulmayan öğretmenler okuldan ayrılırlar."

İhtiyaca kim karar veriyor? Okul müdürü dur sana ihtiyaç olabilir diyebilir isterse. Bu sefer sınav görevi almış gibi durup ücret almayacaksınız.

ahmetfx' Alıntı:
Bana da çıkmamış ama üzülmedim. Okula gitmek nerede yazıyor?

Düzeltme ve SAÇMALIK:
"8. Ortak sınavların yapıldığı günlerde sınavların yapıldığı okulda ders yapılmayacaktır. Ancak ortak sınavlarda görevli olmayan o okulun öğretmenleri de (o gün dersi olan) sınavların yapıldığı gün en geç saat 09.00'da kendi okullarında hazır bulunacaklardır. Sınav başladıktan sonra görevine ihtiyaç duyulmayan öğretmenler okuldan ayrılırlar."

İhtiyaca kim karar veriyor? Okul müdürü dur sana ihtiyaç olabilir diyebilir isterse. Bu sefer sınav görevi almış gibi durup ücret almayacaksınız.

Olası bir sınav protestosu veya aynı okulda 1 den fazla kişinin hastalanması veya gelememesi durumunda bekleyen kişilerden kura ile seçilenler sınava dahil edilir. Sınav görevi yapacak kişiler kesinleşince kalanlar evine giderler. Kural budur.

Şunu unutmayın sınav görevi almayan da o gün ders işlenmiş gibi ek ders ücreti alacaktır. Bu sebeple rapor alıp okula gitmezseniz o günkü ek dersiniz de kesilir.

Ayrıca TEOG sınavı tatil günüdür mantığı biraz yanlış. TEOG sınavı yapılmasa o gün herkes dersine ve görevine gidecekse sınav görevi olmasa bile okula gitmek zor gelmemeli bence...

ilk kez bana da görev çıkmadı. görev istemeyenlere hatta doğum iznindeki arkadaşa bile çıkmış bana yok. Ne yapılmaya çalışılıyor, öğretmenlik haklarımız yavaş yavaş elimizden alınıyor gibi. Bilişimciyiz diye öteleniyoruz sürekli.. :-1: :-1: :-1:

Başka okulda BTR iseniz kadronuz orda gibi değerlendirilir. Eğer Lise ise görev çıkmaması normal, ortaokulsa çok yüksek ihtimal çıkar. Ben başka resmi yazı aldığımda kurum kısmında hep görevlendirme çıktığım lisenin ismi çıkıyor bilginize.

Geri