TEOG SINAVI - BTR Öğretmenleri görev almıyormu

Kodla Büyü

kayra_emir

Site Gezgini
Aydın da BTR öğretmenlerine görev verilmedi. Ek derste almayacaklarmış. Komisyondada yokuz. Normal göreve devam edecekmişiz. Sizler de de öyle mi durum ?

kayra_emir' Alıntı:
Aydın da BTR öğretmenlerine görev verilmedi. Ek derste almayacaklarmış. Komisyondada yokuz. Normal göreve devam edecekmişiz. Sizler de de öyle mi durum ?
1-) BTR görevinizin olduğu okul tatil olduğu halde, okula gitmeniz gerektiği ve ek ders ücreti almayacağınız mı söylendi? 8)
2-) BT Rehber Öğretmenlerinin hangi zaman aralıklarında görev yapacağına dair açıklayıcı maddeyi biliyor musunuz? 8)
3-) Konuyla ilgili değil ama "de" bağlaçlarının yazımında hatalar yapmışsınız. 8)

bote67' Alıntı:
kayra_emir' Alıntı:
1-) BTR görevinizin olduğu okul tatil olduğu halde, okula gitmeniz gerektiği ve ek ders ücreti almayacağınız mı söylendi? 8)
2-) BT Rehber Öğretmenlerinin hangi zaman aralıklarında görev yapacağına dair açıklayıcı maddeyi biliyor musunuz? 8)
3-) Konuyla ilgili değil ama "de" bağlaçlarının yazımında hatalar yapmışsınız. 8)

Okulum tatil değil. Okulumda sınav var , ama komisyonda değilim.. de bağlaçlarını ayrı yazmamın sebebi kelimelerime vurgu yapmak içindi... :)

Hocam Aydın merkez için mi? İlçede görev alanlar var.

Ben Muğla'da görev yapıyorum. Ek derslerin kesilmeyeceği, ayrıca iki gün başka okulda olan sınav görevim içinde 5'er saat ek ders ücreti alacağım söylendi. Kendi okulumda da sınav yapılıyor bu arada

Aydın Nazillideyim... Görev verilmedim. İdareciler ve rehberlikçi arkadaş komisyonda. Benden başka herkesin görevi var. Görevim olmadığı halde okula gelmem söylendi. Normal mesai yapacakmışım. Ama sınav işlerindede yardım ediyorum. Nasıl oluyor anlamadım.. Kendimi okulun hizmetlileri gibi hissediyorum.... Bu ne biçim bi uygulama :x

benim bir gün görevim var diğer gün tatilim bana her iki günde normal dersim yatacak dediler. Gelecek miyim diye sordum gerek yok tatil yap dediler. Sanırım benim okuldakilere bi haller oldu:)

Geri