Yani sorun apoyla bitecekse bence serbest bırakılsın yoksa adam hapiste ölecek. Şimdi sana soruyorum APO hapiste ölse ortalık daha çok karışmaz mı evet karışır. En azından ölmeden birşeye yarasın.
Şimdi ön yargılarımızı bırakmamız lazım. onlar terörist ben onların yanına gitmem onlar gelsin benim elimi öpsün falan bunlar barışmak istemeyen bahane arayan insanların sözleri. Evet ben eyalet sistemininde olmasını istiyorum ama toprak verilmesine karşıyım. Zaten bu topraklarda kürtler yaşıyor yani sen eyalet sistemi yapmazsan bu topraklar gidecek. Gitmesede sen yaşamıyorsun kürtler var zaten. Kürtler isteseler halk ayaklansa inanki devlet hiçbirşey yapamaz. Hakiki kürtler dindardır dindarlarda hükümet dindar olduğu için bunlara taraftardır eğer hükümet dindar olmayan birileri olsa çok kısa sürede bu topraklar feda edilir. Feda edilmesinden şuanda dünyada geçerli ve başarılı olan eyalet sistemi getirilsin ben istiyorum. Yani bunlar böyle düşünmek lazım.
Terör berbat birşeydir. bak rusyaya bir avuç çeçene karşı gelemedi. gelemezde. savaşla doğudaki halkın nefretini kazanmaktan öteye gitmez.