Tercih İptali

Kodla Büyü
Al bi tane daha iptal başlığı. Yahu madem iptal edecekseniz niye istiyorsunuz. Niye başka birisinin hakkını gasp ediyorsunuz?

Soruma cevap vermeyeceksiniz boşa yazmayın hocam. Soruyu anlayın önce. Atama iptali değil, tercih iptalini soruyoruz. Birinin hakkını gasp etmemek için sordum zaten soruyu. Tercihi iptal edip aradan çekilmek gibi bir şansımız var mı? Sonuçta daha belli olmadı sonuçlar. 4-5 gün gibi bir zaman daha var.

Sizin değiştirdiğiniz sıralama belki bir başkanını sıralamasını da değiştirecek. Belki gideceği okulu değiştirecek mümkün değil mi? Pekala mümkün...

Yazıp yazmamak için sizden izin alacak değilim zira burası bir forum. İstediğim yere de yazarım....

Tercihlerim iptal olursa başkasının önünü açmış olurum. Ben tek tercih değil tamamının iptalini istiyorum. Kısacası aradan çekilmiş oluyorum. Tercihlerin iptali olmazsa tayinimde çıkarsa paşa paşa gideceğim zaten.

O daha traji-komik. Tercih yaptıktan sonra tayin istemekten vazgeçmek, çocuk oyuncağı sanki...

Neyse daha fazla uzatmayayım. Hakkınızda hayırlısı...

Hocam amacınız ne anlamadım? Nesi traji komik? Böyle bir imkanım var mı yok mu onu öğrenmek istedim. Belki öyle bir imkan olmasına rağmen kullanmayacağım. Nedir yani size sorun olan? Bir şey öğrenmek istedim elli tane laf ettiniz yahu. Kılavuz olsa zaten soru sormayacağım. Kılavuz da yok ya da ben bulamıyorum. Sizin de hakkınızda hayırlısı olsun.

Evet iptal olabiliyor muymuş acaba bunu bilen birisi aydınlatmalı sizi. şimdi atama olmadan iptal edilirse, atanacağınız yere başka biri atanabilir belki...

DaMieN' Alıntı:
Sizin değiştirdiğiniz sıralama belki bir başkanını sıralamasını da değiştirecek. Belki gideceği okulu değiştirecek mümkün değil mi? Pekala mümkün...

Bu söylediğinizin hiç bir mantıklı dayanağı yok. Tercihleri iptal etmekle hiç tercih yapmamak aynı şey. Kelebek etkisi söz konusu değil

yanıyosun fuat abi' Alıntı:
DaMieN' Alıntı:

Bu söylediğinizin hiç bir mantıklı dayanağı yok. Tercihleri iptal etmekle hiç tercih yapmamak aynı şey. Kelebek etkisi söz konusu değil

post1411476.html#p1411476

Bizzat kendi mesajı...

Şimdi bu mesajı görüp de nasılsa olsa çıkmayacak diye biri istemese mesela? Kelebek etkisiymiş...

Ayrıca ben konuyu kapattım. Devam edebilecekse buralardayım beklerim...

tarcihlerle ilgili belli bir sürede değişiklilik yapılıyor bildiğim kadarıyla.İlçe mem ile görüşmeniz lazım,pazartesi mutlaka görüşün tahminimce tercih değişikliği olur..
sistem değişiklilik hakkını size vermiş ise kimse karışamaz buna,ortada da bir hak hukuk olduğunu düşünmüyorum,o değiştiriyorsa sen de git ona göre tercihini değiştir..Hakkınızda hayırlısı olsun hocam..

Sistem verseydi zaten iptal diye buton olurdu. Sistem verseydi ilçe mem'e mutlaka gitmesine gerek kalmazdı....

insan hayatıyla ilgili karar alıyor. Endişe yaşar, kararsız kalır, pişman olur doğaldır ben bile cuma 4.30 gibi onaylattım. Arkadaşta bunları yaşayıp vazgeçmiş anlaşılan. iptal etme şansım var mı diye soruyor geyik yapılacak ya da insanları mağdur ettin diye bu kadar yüklenecek ne var

ronn' Alıntı:
insan hayatıyla ilgili karar alıyor. Endişe yaşar, kararsız kalır, pişman olur doğaldır ben bile cuma 4.30 gibi onaylattım. Arkadaşta bunları yaşayıp vazgeçmiş anlaşılan. iptal etme şansım var mı diye soruyor geyik yapılacak ya da insanları mağdur ettin diye bu kadar yüklenecek ne var

Geyik yapmıyorum başından beri. Ayrıca evet dediğiniz çocuk oyuncağı değil bu. Gerekirse 40 kere düşecek bir kere yapacak. Anlatmak istediğim de bu. Ben vazgeçtim oynamıyorum dememeli...

DaMieN' Alıntı:
DaMieN' Alıntı:

Bizzat kendi mesajı...

Şimdi bu mesajı görüp de nasılsa olsa çıkmayacak diye biri istemese mesela? Kelebek etkisiymiş...

Tercih listesini forumdaki paylaşımlara dayanarak yapıyorsa, daha ciddi bir problem vardır ortada.

sinirler gergin. bunun sebebi çok düşünmeye zaman vermeden 5 günde apar topar tayinlerin yapılmasıdır.
ama ne çare bu düzen böyle kurulmuş böyle gider, sinirlenmeyin, gevşeyin.

DaMieN' Alıntı:
DaMieN' Alıntı:

Bizzat kendi mesajı...

Tercih listesini forumdaki paylaşımlara dayanarak yapıyorsa, daha ciddi bir problem vardır ortada.

Olabilir, kabul edilebilir bir düşünce bu...

Dünyanın bin türlü hali var. Gör ki arkadaşın başına ne iş geldi. Empati yapmak yerine sahte bir yargıç cübbesi giyip hüküm giydirmek niye? Ne kadar tahamülsüzüz... Hocam yolu var mı bilmiyorum ama İnşallah cevap, çözüm bulursun...

Geri