İl dışı atama sonuçları belli olmadan tercih iptali yapabiliyor muyuz?
DaMieN' Alıntı:Sizin değiştirdiğiniz sıralama belki bir başkanını sıralamasını da değiştirecek. Belki gideceği okulu değiştirecek mümkün değil mi? Pekala mümkün...
yanıyosun fuat abi' Alıntı:DaMieN' Alıntı:Sizin değiştirdiğiniz sıralama belki bir başkanını sıralamasını da değiştirecek. Belki gideceği okulu değiştirecek mümkün değil mi? Pekala mümkün...
Bu söylediğinizin hiç bir mantıklı dayanağı yok. Tercihleri iptal etmekle hiç tercih yapmamak aynı şey. Kelebek etkisi söz konusu değil
maç 90 dk ama uzatmaların ne verileceğini kimse kestiremiyor 8)DaMieN' Alıntı:Sistem verseydi zaten iptal diye buton olurdu. Sistem verseydi ilçe mem'e mutlaka gitmesine gerek kalmazdı....
aynenbadi' Alıntı:maç 90 dk ama uzatmaların ne verileceğini kimse kestiremiyor 8)DaMieN' Alıntı:Sistem verseydi zaten iptal diye buton olurdu. Sistem verseydi ilçe mem'e mutlaka gitmesine gerek kalmazdı....
ronn' Alıntı:insan hayatıyla ilgili karar alıyor. Endişe yaşar, kararsız kalır, pişman olur doğaldır ben bile cuma 4.30 gibi onaylattım. Arkadaşta bunları yaşayıp vazgeçmiş anlaşılan. iptal etme şansım var mı diye soruyor geyik yapılacak ya da insanları mağdur ettin diye bu kadar yüklenecek ne var
osmanecer' Alıntı:DaMieN hoca saçmalamışsın arkadaş haklı kimseyi engellemiş olmaz
DaMieN' Alıntı:yanıyosun fuat abi' Alıntı:DaMieN' Alıntı:Sizin değiştirdiğiniz sıralama belki bir başkanını sıralamasını da değiştirecek. Belki gideceği okulu değiştirecek mümkün değil mi? Pekala mümkün...
Bu söylediğinizin hiç bir mantıklı dayanağı yok. Tercihleri iptal etmekle hiç tercih yapmamak aynı şey. Kelebek etkisi söz konusu değil
post1411476.html#p1411476
Bizzat kendi mesajı...
Şimdi bu mesajı görüp de nasılsa olsa çıkmayacak diye biri istemese mesela? Kelebek etkisiymiş...
Ayrıca ben konuyu kapattım. Devam edebilecekse buralardayım beklerim...
yanıyosun fuat abi' Alıntı:DaMieN' Alıntı:yanıyosun fuat abi' Alıntı:DaMieN' Alıntı:Sizin değiştirdiğiniz sıralama belki bir başkanını sıralamasını da değiştirecek. Belki gideceği okulu değiştirecek mümkün değil mi? Pekala mümkün...
post1411476.html#p1411476
Bizzat kendi mesajı...
Şimdi bu mesajı görüp de nasılsa olsa çıkmayacak diye biri istemese mesela? Kelebek etkisiymiş...
Ayrıca ben konuyu kapattım. Devam edebilecekse buralardayım beklerim...
Tercih listesini forumdaki paylaşımlara dayanarak yapıyorsa, daha ciddi bir problem vardır ortada.