Tercih yapıyorum LÜTFEN YARDIM...

Kodla Büyü

cinefil

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
iyi günler... Ben şu anda tercih yapıyorum. Düz lise seçersek formatör oluyormuşuz ve okulun bilgisayar tamirat işleri ile uğraşıyormuş galiba.. Ben de öyle pek tamirat işlerinden anlamam. Fakültede yazılım ağırlıklı dersler gördüm.Eğer yazacağım bir düz lise gelirse sıkıntı yaşar mıyım? Yardımcı olursanız çok sevinirim?

eğer meslek lisesi mezunuysanız ve ders anlatmayı seviyorsanız meslek lisesi yazmanız en uygunu, böte mezunuysanız yine ders anlatmayı ve öğretmenliği seviyorsanız ortaokul yazın dersler zorunlu daha fazla ders alma imkanınız olur,formatörlük yeni adıyla bilişim rehber öğretmenliği sadece lisede olan bişey değil ortaokuldada girdiğiniz derslerin haricinde bu görevi yapabilirsiniz...düz lisede dersler seçmeli yada hiç ders yok ve liselerde fatih projesi tamamlandığı için hepsinde akıllı tahta ve tabletler var burayı isteyip rehber öğretmeni olursanız bunların sorunlarıyla uğraşırsınız...

hoşgeldin aramıza:))
farketmez yaz gitsin,nereye gidersen git ,gene ufak tefek tamir işlerine ıvır zıvır işlere bakacaksın,saçma sapan sorularla karşılaşacaksın..

tamam teşekkürler hocalarım karar vermeme yardımcı oldunuz :) yazarım büyük bir ihtimalle... Meb sağolsun Felsefe öğretmenleri bile 100 saatlik kurs ile BTR oluyor. 4 yıl okumuşum. Ben mi yapamayacağım ;) 100 saatlik kurslar atama bekleyen bilgisayar öğretmenlerini resmen biçiyor. Allah izin verirse ben kurtardım kendimi ama binlerce kişi var atama bekleyen :( Neyse konu dağılmasın. Tekrardan teşekkür ederim :+1:

Geri