tercih yapacakmısınız?

Kodla Büyü

blşmblşm

Aktif Üye
arkadaşlar bi muallak var ortada.yan alanımız varmı yokmu..yoksa memden döner tercihimiz.yinede tercih edecekmisiniz? mat,fen falan?

benim anladığım teknoloji tasarımı her branş seçebilir.iki seçenek sunmuş:1.ttkb nin yayınladığı yan alanlar 2.teknoloji tasarım demiş.

ben bir sey anlamadım biri aydınlatabilir mi acaba ne tercihi bu ya mebbis e baktın il içi bütün bıranşlar açık

arkadaşlar benim anladıgım kadarıyla her branş teknoloji tasarımı seçebiliyor bende ciddi ciddi düşünmeye başladım bunu siz ne diyorsunuz

alpi' Alıntı:
ben bir sey anlamadım biri aydınlatabilir mi acaba ne tercihi bu ya mebbis e baktın il içi bütün bıranşlar açık

hocam herkese açık gozukur zaten ama şartları sağlamıyorsan tercihten geri döner. klavuzu okuyun http://personel.meb.gov.tr/meb_iys_dosy ... lavuzu.pdf
benim anladığım kadarıyla sınıf öğretmenlerinin yanındatüm branş öğretmenleride teknoloji tasarım branşına geçebiliyor

megi21' Alıntı:
arkadaşlar benim anladıgım kadarıyla her branş teknoloji tasarımı seçebiliyor bende ciddi ciddi düşünmeye başladım bunu siz ne diyorsunuz
Hocam her branş seçebiliyorsa zaten seçmemek en mantıklısı. BT öğretmeni en fazla 10-12 yıllıktır. Hizmet puanıda olsun 150-200. Bu puanların üstünde sınıf öğretmenleri ilçelerde köylerde çalışıyor. Sırf merkez okullara gelebilmek için tercih edip alan değiştiriyorlar.

Kaldıki kimse tercih etmedi geçtiniz. O zamanda bundan sonrası için il içinde falan tayin isterken büyük ihtimalle alanınızda en düşük puanlı öğretenlerden olacaksınız.

zilal' Alıntı:
yani tek. tas. tan başka seçebileceğimiz alan yok demek oluyor

yan alanımız olmadığı için malesef öyle gözüküyor. tek. tas. da geleceği şüpheli ama suan okulumda norm fazlasıyım ve merkezde gidebileceğim okul yok tek. tas. en aızndan suan daha iyi durumda ne yapsam bilemedim bransımı seviyorum ama piskolojim bozulma boyutuna geldi artık

KöfteHoRr' Alıntı:
megi21' Alıntı:
Hocam her branş seçebiliyorsa zaten seçmemek en mantıklısı. BT öğretmeni en fazla 10-12 yıllıktır. Hizmet puanıda olsun 150-200. Bu puanların üstünde sınıf öğretmenleri ilçelerde köylerde çalışıyor. Sırf merkez okullara gelebilmek için tercih edip alan değiştiriyorlar.

Kaldıki kimse tercih etmedi geçtiniz. O zamanda bundan sonrası için il içinde falan tayin isterken büyük ihtimalle alanınızda en düşük puanlı öğretenlerden olacaksınız.

evt o konuda haklısınız ama öncelikli tercihleri yan alanları olcaktır yinede güzel okulları deniyebilirsiniz. kaldıki benım suan bulundugum ilçede 8 zümrem var bunların 5i norm fazlası ve gidebileceğimiz herhangi bir okul yok ortaokul olan okullar norm gostermıyor formatorleri türkçe ingilizce sınıf öğretmenleri. kimsenin bizi dusundugu yok anlayacagınız. alan değişikliğinden başka ne yapabiliriz artık hiç bilmiyorum

Yanılmıyorsam Esef 1993'te mezun vermişti, bizim bölümden mezun olup bizim bölümde araştırma görevliliğinden başlayıp yükselenler vardı hatta. BT öğretmeni (eski adı bilgisayar) Böteler yokken de vardı yani anlayacağınız.
KöfteHoRr' Alıntı:
megi21' Alıntı:

megi21' Alıntı:
zilal' Alıntı:
yani tek. tas. tan başka seçebileceğimiz alan yok demek oluyor

yan alanımız olmadığı için malesef öyle gözüküyor. tek. tas. da geleceği şüpheli ama suan okulumda norm fazlasıyım ve merkezde gidebileceğim okul yok tek. tas. en aızndan suan daha iyi durumda ne yapsam bilemedim bransımı seviyorum ama piskolojim bozulma boyutuna geldi artık

merkeze gidebiliyorsanız değiştirin. ama hep merkezde kalacaksanız :mrgreen:

tek. tas şuan bizimkinden iyi ama yüksek puanlı kişilerin geçmesi korkutucu
bir de herkesin geçebilmesi :scared:

açık olan okullara baktımda merkezde okul yok olmasını ummam ne kadar iyimser bir yaklaşımdı şimdi anlıyorum :D

yiğit06' Alıntı:
by_rebel' Alıntı:
Şu linkte http://atama.meb.gov.tr/sonuclar/kaynak_okul_tamami/kaynak_okullar.asp alanlara kaynak bölümler var, eğer değiştirmek istediğiniz alana kaynaksa bölümünüz tercih yaparsınız, bu kadar basit.
by rebel ben siteye baktım ama orda kolar var nereye kaynak olduğunu anlamadım
yardımcı olursanız sevinirim
Hocam linkteki bağlantıyı açtığınızda, açılır menüden hangi alanın hangi bölümlere kaynak olduğunu görebilirsiniz. Mesela: Alan Adı Fizik seçtiniz, altta hangi üniversitelerin hangi bölümlerinden mezun olanlar Fiziğe atanabilir onu görürsünüz.Eğer örneğin Abant İzzet Baysal Üniversitesi Fen Edebiyat fakültesi Fizik mezunu iseniz Fizik Öğretmenliğine atanabilirsiniz.

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    25.8 KB · Görüntüleme: 480
Mebbis te tercih listesine baktım Teknoloji Tasarım yok! Sadece bende mi yok acaba?

ras' Alıntı:
Mebbis te tercih listesine baktım Teknoloji Tasarım yok! Sadece bende mi yok acaba?
Benim mebbis kısmında Teknoloji Tasarım gözüküyor. Sadece ilde 6 tane boşluk var. Büyük ihtimal herhangi bir okul göstermemiştirler.

Ok anladım teşekkür ederim ama teknoloji tasarımın da bir geleceği yok gibi geliyor bana...

yuci81' Alıntı:
Yanılmıyorsam Esef 1993'te mezun vermişti, bizim bölümden mezun olup bizim bölümde araştırma görevliliğinden başlayıp yükselenler vardı hatta. BT öğretmeni (eski adı bilgisayar) Böteler yokken de vardı yani anlayacağınız.
KöfteHoRr' Alıntı:
megi21' Alıntı:

Hocam bende böte'lerden bahsediyorum zaten. Yoksa bende liseye 96'da başladım ve okulumda 3 tane bilgisayar öğretmeni vardı. Ama onlar zaten meslek lisesinde çalıştığı için alan değiştirme gibi bir problemi ya da norm fazlası sıkıntısı yok.

by_rebel' Alıntı:
Şu linkte http://atama.meb.gov.tr/sonuclar/kaynak_okul_tamami/kaynak_okullar.asp alanlara kaynak bölümler var, eğer değiştirmek istediğiniz alana kaynaksa bölümünüz tercih yaparsınız, bu kadar basit.

Fakülte :Teknik Eğitim Fakültesi (Düzce)
Yüksekokul :
Bölüm :Bilgisayar Öğretmenliği
Anabilim Dalı :
Kodlar (66) (369)(0) (94) (0)

burdaki kodların açıklamasını nerden bulabiliriz.Bu kodlardan belki bişi çıkar :)

Arkadaşlar, bende mezun olduğumuz üni. bilgisinin altta yazan kodlarının anlamlarını merak ettim. Acaba nerde bulabiliriz?

seda83d' Alıntı:
Arkadaşlar, bende mezun olduğumuz üni. bilgisinin altta yazan kodlarının anlamlarını merak ettim. Acaba nerde bulabiliriz?

evet ya onlar ne cidden. bnm de esogu böte. altında bi de kodlar var anlamadım ??
bilen cevaplayabilir mi ??

Üniversite :Selçuk Üniversitesi
Fakülte :Teknik Eğitim Fakültesi
Yüksekokul :
Bölüm :Elektronik Ve Bilgisayar Eğitimi
Anabilim Dalı :Bilgisayar Sistemleri Öğretmenliği
Kodlar :(80) (118)(0) (156)(359) ---------> Bunların anlamı nedir acaba ?

Bir de bişi sormak istiyorum. Ekteki dosyada yer alan
 Diğer alanların Bilişim Teknolojileri Alanına ait alan ortak/dal dersleri ve modülleri maddesine dayanarak elektronik'e geçme şansımız var mı?

Ekli dosyalar

bende ilköğretim matematik yaptım tercihi belki arada kaynar da göze çarpmaz.herkes için hayırlısı

Geri