by_rebel' Alıntı:Şu linkte http://atama.meb.gov.tr/sonuclar/kaynak_okul_tamami/kaynak_okullar.asp alanlara kaynak bölümler var, eğer değiştirmek istediğiniz alana kaynaksa bölümünüz tercih yaparsınız, bu kadar basit.
alpi' Alıntı:ben bir sey anlamadım biri aydınlatabilir mi acaba ne tercihi bu ya mebbis e baktın il içi bütün bıranşlar açık
Hocam her branş seçebiliyorsa zaten seçmemek en mantıklısı. BT öğretmeni en fazla 10-12 yıllıktır. Hizmet puanıda olsun 150-200. Bu puanların üstünde sınıf öğretmenleri ilçelerde köylerde çalışıyor. Sırf merkez okullara gelebilmek için tercih edip alan değiştiriyorlar.megi21' Alıntı:arkadaşlar benim anladıgım kadarıyla her branş teknoloji tasarımı seçebiliyor bende ciddi ciddi düşünmeye başladım bunu siz ne diyorsunuz
zilal' Alıntı:yani tek. tas. tan başka seçebileceğimiz alan yok demek oluyor
KöfteHoRr' Alıntı:Hocam her branş seçebiliyorsa zaten seçmemek en mantıklısı. BT öğretmeni en fazla 10-12 yıllıktır. Hizmet puanıda olsun 150-200. Bu puanların üstünde sınıf öğretmenleri ilçelerde köylerde çalışıyor. Sırf merkez okullara gelebilmek için tercih edip alan değiştiriyorlar.megi21' Alıntı:arkadaşlar benim anladıgım kadarıyla her branş teknoloji tasarımı seçebiliyor bende ciddi ciddi düşünmeye başladım bunu siz ne diyorsunuz
Kaldıki kimse tercih etmedi geçtiniz. O zamanda bundan sonrası için il içinde falan tayin isterken büyük ihtimalle alanınızda en düşük puanlı öğretenlerden olacaksınız.
KöfteHoRr' Alıntı:Hocam her branş seçebiliyorsa zaten seçmemek en mantıklısı. BT öğretmeni en fazla 10-12 yıllıktır. Hizmet puanıda olsun 150-200. Bu puanların üstünde sınıf öğretmenleri ilçelerde köylerde çalışıyor. Sırf merkez okullara gelebilmek için tercih edip alan değiştiriyorlar.megi21' Alıntı:arkadaşlar benim anladıgım kadarıyla her branş teknoloji tasarımı seçebiliyor bende ciddi ciddi düşünmeye başladım bunu siz ne diyorsunuz
Kaldıki kimse tercih etmedi geçtiniz. O zamanda bundan sonrası için il içinde falan tayin isterken büyük ihtimalle alanınızda en düşük puanlı öğretenlerden olacaksınız.
by rebel ben siteye baktım ama orda kolar var nereye kaynak olduğunu anlamadımby_rebel' Alıntı:Şu linkte http://atama.meb.gov.tr/sonuclar/kaynak_okul_tamami/kaynak_okullar.asp alanlara kaynak bölümler var, eğer değiştirmek istediğiniz alana kaynaksa bölümünüz tercih yaparsınız, bu kadar basit.
megi21' Alıntı:zilal' Alıntı:yani tek. tas. tan başka seçebileceğimiz alan yok demek oluyor
yan alanımız olmadığı için malesef öyle gözüküyor. tek. tas. da geleceği şüpheli ama suan okulumda norm fazlasıyım ve merkezde gidebileceğim okul yok tek. tas. en aızndan suan daha iyi durumda ne yapsam bilemedim bransımı seviyorum ama piskolojim bozulma boyutuna geldi artık
Hocam linkteki bağlantıyı açtığınızda, açılır menüden hangi alanın hangi bölümlere kaynak olduğunu görebilirsiniz. Mesela: Alan Adı Fizik seçtiniz, altta hangi üniversitelerin hangi bölümlerinden mezun olanlar Fiziğe atanabilir onu görürsünüz.Eğer örneğin Abant İzzet Baysal Üniversitesi Fen Edebiyat fakültesi Fizik mezunu iseniz Fizik Öğretmenliğine atanabilirsiniz.yiğit06' Alıntı:by rebel ben siteye baktım ama orda kolar var nereye kaynak olduğunu anlamadımby_rebel' Alıntı:Şu linkte http://atama.meb.gov.tr/sonuclar/kaynak_okul_tamami/kaynak_okullar.asp alanlara kaynak bölümler var, eğer değiştirmek istediğiniz alana kaynaksa bölümünüz tercih yaparsınız, bu kadar basit.
yardımcı olursanız sevinirim
Benim mebbis kısmında Teknoloji Tasarım gözüküyor. Sadece ilde 6 tane boşluk var. Büyük ihtimal herhangi bir okul göstermemiştirler.ras' Alıntı:Mebbis te tercih listesine baktım Teknoloji Tasarım yok! Sadece bende mi yok acaba?
Hocam bende böte'lerden bahsediyorum zaten. Yoksa bende liseye 96'da başladım ve okulumda 3 tane bilgisayar öğretmeni vardı. Ama onlar zaten meslek lisesinde çalıştığı için alan değiştirme gibi bir problemi ya da norm fazlası sıkıntısı yok.yuci81' Alıntı:Yanılmıyorsam Esef 1993'te mezun vermişti, bizim bölümden mezun olup bizim bölümde araştırma görevliliğinden başlayıp yükselenler vardı hatta. BT öğretmeni (eski adı bilgisayar) Böteler yokken de vardı yani anlayacağınız.
by_rebel' Alıntı:Şu linkte http://atama.meb.gov.tr/sonuclar/kaynak_okul_tamami/kaynak_okullar.asp alanlara kaynak bölümler var, eğer değiştirmek istediğiniz alana kaynaksa bölümünüz tercih yaparsınız, bu kadar basit.
evet bende de görünmüyor teknoloji tasarım diğer bölümler var amaras' Alıntı:Mebbis te tercih listesine baktım Teknoloji Tasarım yok! Sadece bende mi yok acaba?
seda83d' Alıntı:Arkadaşlar, bende mezun olduğumuz üni. bilgisinin altta yazan kodlarının anlamlarını merak ettim. Acaba nerde bulabiliriz?
Hocam soruşturmalık olma riski var yada en basta okul müdürü engeline takilabilir.mbc' Alıntı:bende ilköğretim matematik yaptım tercihi belki arada kaynar da göze çarpmaz.herkes için hayırlısı