tercihler de cikan ha ve hb kodu???

Kodla Büyü

allerci

Site Gezgini
İl içi tercih yaparken tercihlerin karşısında 4.HA-2.HB gibi bir kodlama çıkıyor. Bu ne anlama geliyor. Bilgisi olan var mi?

Tayin dönemi olmasa kimsenin bir şey göreceği yok, çılgınlar gibi savunduğunuz BTR'den önce ders saatlerinin arttırılması ve her kademede zorunlu olması gerektiğini gördük ve yaşıyoruz. Daha vahimi il içinde değil il dışında yaşanacak. Arkadaşlar öncelik ders saatleri olmalı btr değil, yarın lab'lar gibi Fatih projesi de maliyeti çok diye rafa kalkarsa ne olacak. Çok arkadaş il içinde kendine okul bulamıyordur bundan eminim. bende isteyecektim,eve biraz daha yakın olsun diyordum gerçi 10 km çok da değil istemesem de olur da, ders saatleri ve normları gördükten sonra moralim iyice bozuldu, ne olacak bizim branşın hali dedim... daha çok işimiz var bizim, yeniden ayvayı yiyeceğimiz günler yakın gibi geldi bana.

Benim anlamadığım nokta il içinde bir öğretmen ilçeden ile geçti diyelim onun yeri boşalması gerekmez mi?
İl içi atamada 10 tane boşluk var 5 kişi yer değiştiriyor.İl dışına açılan okul 0
Her sene böyle

HA: Hizmet Alanı, HB: Hizmet Bölgesi anlamına gelir hocam.

Mesela ben 3.hizmet bölgesi, 6. hizmet alanında görev yapıyorum. ( 30 puanlı bir köy ) zorunlu görev yılım 3 senedir.

Numaralar büyüdükçe kötü yerleri, küçüldükçe iyi yerleri temsil ediyor diyebiliriz kısaca...

Geri