tertemiz ilk günkü gibi bir tahta

Kodla Büyü

bilbil

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar anadolu lisesine ildışı tayinle geldim ve tahtalar virüsle dolu bende bir tanesini tertemiz bir sistem kurayım ve diğerlerine imaj yükleyeyim diyorum ama bunu nasıl yapacağım konusunda pek bilgi sahibi değilim hangi programları kurayım ne yapayım beni bu konuda yönlendirirseniz sevinirim..

birde bunun için sınıfların boş olması gerekli onuda bizim görevlendirildiğiimiz günlere denk getirmek gerekli. aynı sorun bende de var nasıl tüm tahtaları halledebilirimi düşünüyorum ya akşam ya haftasonu gelecem gibi

hocam kimisini derste kimisini arkadaşların dersinde halletmeyi düşünüyorum, gidiş geliş yapıyorum zaten..

hocam il/ilçe koordinatörlerinde güncel imajlar vardır. onları hddye alıp yükleyebilirsiniz..

Aynen öyle hocam boş temiz bir tahtayı bul, içine yükleyeceğin programları yükle office, gom, usb dik security vs.. Sonra kesinlikle önerim size usb atak programı var BBnette. Akıllı tahtaya şifre koyuyorsunuz, flash diske şifreyi tanıtıyorsunuz. Kalıcı çözüm oluyor. Çocuklar kullanamıyor sadece öğretmenler kullanıyor. Ben acronisle image aldım. Bir usb klavye ve usb fare ile 2 günde 40 tane tahtayı hallettim. Dersin ortasına daldım girdim yaptım hocam. Hafta sonu işiniz olur gücünüz olur...

cingozcemal' Alıntı:
Aynen öyle hocam boş temiz bir tahtayı bul, içine yükleyeceğin programları yükle office, gom, usb dik security vs.. Sonra kesinlikle önerim size usb atak programı var BBnette. Akıllı tahtaya şifre koyuyorsunuz, flash diske şifreyi tanıtıyorsunuz. Kalıcı çözüm oluyor. Çocuklar kullanamıyor sadece öğretmenler kullanıyor. Ben acronisle image aldım. Bir usb klavye ve usb fare ile 2 günde 40 tane tahtayı hallettim. Dersin ortasına daldım girdim yaptım hocam. Hafta sonu işiniz olur gücünüz olur...

hocam atak ı ben de kullanmayı düşünüyorum

tam olarak nasıl hazırladın ve kullanımı ile ilgili sıkıntı oldumu

acronisi tahtalara kurdun mu yoksa acronis boot cd ilemi imaj aldın

acronis secure zone kullanılabilirmi

net support manager yerine net support school olur mu

usb disk security ile problem olmuyor sanırım ataak

bir de bu atak anahtar disk oluştururken istatistik seçeneğini bütün kullanıcılar için oluşturacağız mı

yoksa sadece istatistikleri görme yetkisi olan bir tane flash a mı işaretleyeceğiz

hangi programları kurdunuz tahtaya

cingozcemal' Alıntı:
Hocam öğrencilerin usb ile işleri olmuyor mu hiç?

Geri