TES-Dinçer görüşmesinde BT Öğretmenleri...

Kodla Büyü
23-Bilgisayar Teknolojisi öğretmenlerinden yeteri kadar faydalanılamamaktadır. Bu sebeple bilgisayar derslerinin ilköğretimde sayısı artırılmalı, BT öğretmenlerinin yaşadığı sıkıntılar bir an önce çözülmelidir.

Öncelikle sorunlarımızı yeni bakana da ilettikleri için teşekkürler.
Giriş cümlesinde branşımızı yanlış yazmışlar.
yeteri kadar faydalanılamamaktadır ibaresi bakanı; BT öğretmenleri yatıyormuş 8-5 çalışma yetmez gece de okulda kalsınlar gibi bir düşünceye götürebilir.

fahrican' Alıntı:
23-Bilgisayar Teknolojisi öğretmenlerinden yeteri kadar faydalanılamamaktadır. Bu sebeple bilgisayar derslerinin ilköğretimde sayısı artırılmalı, BT öğretmenlerinin yaşadığı sıkıntılar bir an önce çözülmelidir.

Öncelikle sorunlarımızı yeni bakana da ilettikleri için teşekkürler.
Giriş cümlesinde branşımızı yanlış yazmışlar.
yeteri kadar faydalanılamamaktadır ibaresi bakanı; BT öğretmenleri yatıyormuş 8-5 çalışma yetmez gece de okulda kalsınlar gibi bir düşünceye götürebilir.

Bu ülkede zaten bizim branşımızı bizden başka düzgün yazabilen-söyleyebilen kişi sayısı iki elin parmaklarını geçmiyor.

fahrican' Alıntı:

:+1:

sendikama teşekkür ediyorum. arkadaşlar en azından bakana biz bilişim teknolojileri öğretmenleriyle ilgili sıkıntılar bir sendika aracılığıyla da dile getirildi.Diğer sendikalardan da aynı hassasiyeti görmek dileğiyle. teşekkürlet TES

"Bilişim Teknolojileri öğretmenleri yaşadığı sıkıntılar ve sunulan kısıtılı imkanlardan dolayı verimli olamamaktadır."

diyeceğine,

"Bilgisayar Teknolojisi öğretmenlerinden yeteri kadar faydalanılamamaktadır." demişler.

yeteri kadar faydalanılamamaktadır ders bakan da yanlış anlarsa yarın herkesi matematik sınıf ne ihtiyaç varssa sallatırsaşaşırmam

O cümleyi okuyunca, ben ilk olarak biz faydalı değilmişiz anladım :( :( Ne zaman son bulacak halimiz?!

tam düzgün olmasada dile getirilmek dikkat çekmeside önemli teşekkür ederim :+1:

o ibareden biz yatıyomuşuz iş yapmıyomuşuz gibi bi anlam çıkmış gibi.. neyse hiç yoktan iyidir diyelim..

Daha ne kadar faydalanılacak ki. Etimizden sütümüzden de faydalanmak istiyorlar?

ya arkadaş ben insanları anlamıyorum. insan bir teşekkür eder. bizim durumumuzu en azından bakana iletmiş. yok yanlış anlatmışlar yok kaş yapayım derken göz çıkarmışlar. sırf eleştirmek için konuşanlar var. yeni bakanın bizimle ilgili bir problemin olduğunu bilmesi bile başlangıç için yeterli. hangi sendika olursa olsun bizim sorunumuza el atandan Allah razı olsun.

Arkadaşlar Önemli olan sorunun dile getirilmesi.

Herhalde koskoca bakan sorunun ne olduğunu anlamadan çözüme girişecek değil ya.

Türk Eğitim Sen in benim düşüncelerimle taban tabana zıt olmasına rağmen emekleri için teşekkür ederim.

Emeğe saygı Lütfen...

Darısı diğer uyuyan sendikalara

kadir2301' Alıntı:

Türk Eğitim Sen in benim düşüncelerimle taban tabana zıt olmasına rağmen emekleri için teşekkür ederim.

Emeğe saygı Lütfen...

:+1: :+1: :+1:

kadir2301' Alıntı:

Emeğe saygı Lütfen...

Yazdığım bu cümlelerden derhal vaz geçiyorum.

Konu başlığında bilgisayar dersinden yeterince faydalanılamamaktadır.Derslerin sayısı arttırılmalı. diye ömer dinçerle görüştüklerini söylemişler
ancak görüşmenin içeriği hiç öyle görünmüyor.

tes başkanının zaman gazetesine yaptığı röportajı yeni farkettim.
eğer oradaki gibi bir konuşma yaptıysa bu bizi yerden yere vurmak anlamına gelir

Cümleler aynen şöyle

"Üniversitelerin bilgisayar öğretmenliği ve bilişim teknolojileri bölümü mezunlarından seçilen, maaşlarının yanı sıra ayda 500 lira da ek ders ücreti alacakları açıklanan formatör öğretmenler, milli eğitim camiasının yanı sıra eğitim sendikalarından da destek görüyor."
''Bazen okullarımızda projeksiyon makinesinde ufak bir arıza çıktığında günlerce servis bekliyoruz. Bazı öğretmenlerimiz hemen yapabiliyor. Bilgi işlemci formatör öğretmenlerimiz sayesinde eğitimlerimiz aksamadan devam edecektir.

kadir2301' Alıntı:
kadir2301' Alıntı:

Emeğe saygı Lütfen...

Yazdığım bu cümlelerden derhal vaz geçiyorum.

Konu başlığında bilgisayar dersinden yeterince faydalanılamamaktadır.Derslerin sayısı arttırılmalı. diye ömer dinçerle görüştüklerini söylemişler
ancak görüşmenin içeriği hiç öyle görünmüyor.

tes başkanının zaman gazetesine yaptığı röportajı yeni farkettim.
eğer oradaki gibi bir konuşma yaptıysa bu bizi yerden yere vurmak anlamına gelir

Cümleler aynen şöyle

"Üniversitelerin bilgisayar öğretmenliği ve bilişim teknolojileri bölümü mezunlarından seçilen, maaşlarının yanı sıra ayda 500 lira da ek ders ücreti alacakları açıklanan formatör öğretmenler, milli eğitim camiasının yanı sıra eğitim sendikalarından da destek görüyor."
''Bazen okullarımızda projeksiyon makinesinde ufak bir arıza çıktığında günlerce servis bekliyoruz. Bazı öğretmenlerimiz hemen yapabiliyor. Bilgi işlemci formatör öğretmenlerimiz sayesinde eğitimlerimiz aksamadan devam edecektir.

O röportajı TES başkanı değil, TES ve EBS Adana şube başkanları vermiştir. Detaylarda isimlere dikkat ediniz.

O röportajı TES başkanı değil, TES ve EBS Adana şube başkanları vermiştir. Detaylarda isimlere dikkat ediniz. evet gözden kaçırmayalım

Geri