çok dogru anlatmışsınız hocam...Asıl mesele şu, 70 öğretmenin oldugu okulda bir çok öğretmenin talebi dogrultusunda programları hazırlandı ama benim talebim önemsenmedi..Bu durumu 2 haftadır anlatıyorum idareciye ama adam bildiğini okuyor..En son dün İdarecinin adil olmasından felan bahsederken baktım bağırmaya felan basladı ve bana senin bu okuldaki tüm işlerin resmi yazılar üzerinden olacak bundan sonra dedi...Ben de diğer arkadaşlar size resmi yazı vererek mi programlarını duzenledi dediğimde bu seni ilgilendirmez, ben herkesin programını istediği şekilde yapmak zorunda değilim gibi cumlelerle sacmaladı..Şimdi bu adamı kilitlemenin bir yolunu arıyorum..Adamın branşı sınıf öğretmeni ve müdürün 6 aylık saglık raporu oldugu için vekil müdürlüğü buna verdiler ( 4 mdr. yardımcısı oldugu halde), acaba bu durumu şikayet haline mi getirsem diyorum, yoksa idareci de olması gereken adil tutuma aykırı davranışını mı şikayet haline getirsem...Bilemedim! Amacım intikam almak değil, küçük dagları kendisinin yaratmadıgını birilerinin bu adama soylemesı lazım, işi idari mahkemeye tasıyıp mobbing davası bile düsünüyorum..Herkese hakaret ederek, herkesi aşağılayarak işlerini yürütüyor..Sırf bu adam yuzunden gecenlerde bır bayan ogretmen hungur hungur agladı herkesın ıcınde..Kadına demedıgını bırakmadı..Ama bana sesını yukseltmesı zoruma gıttı, bu adamın yakasını bırakmak ıstemıyorum acıkcası..Ama onceden yasanmıs tecrubelerden faydalanarak sağlam adımlarla hareket etmek ıstıyorum..Benzer durumu yasayan dıger arkadaslara da yol gosterıcı olur burda yazanlar..Salı gunu sendıka avukatıyla da gorusecegım..Sırf hukumetın adamı dıye, okuldakı en az deneyımı olan, en az lıyakata sahıp adama vekıllık verdıler...O da ne buldum budalası oldu cıktı..Gecen sene boyle degıldı, kımse tanıyamıyor adamı..dıger 3 mudur yardımcısını(mudur bas yardımcı dahıl) pasıfıze etti. butun ıplerı elıne aldı.
Butun mesele kısaca boyle...Tatlı dilden anlayacak bır tıp degıl..Gorus ve onerılerınızı, deneyımlerınız dogrultusunda beklıyorum..
tum zumreme sımdıden cok tesekkur ederım.