Tez:"Meslek Dersi mi Kültür Dersi mi?

Kodla Büyü

ynserdgn

Site Gezgini
Konu: "Meslek lisesinde görevli Okul İdarecileri, Kültür ve Meslek Dersi Öğretmenlerinin Motivasyonları ve İş Doyumlarının karşılaştırılması."

Değerli arkadaşlar yüksek lisansımı Eğitim ve Yönetimi alanında yapıyorum şuan tez aşamasındayım.Aşağıdaki linkte internet ortamındaki anketi doldurmanızı rica edeceğim. Biliyorum vakit ayırıp doldurmak çok zor geliyor insana ama "bir kişinin ihityacını giderin ki Allahta sizin ihtiyacınızı gidersin" hadisine atıf yapıyorum ve yardımlarınızı bekliyorum.

Not:İlköğretimde çalışan tüm bilişimciler de doldurabilir.

İlgili Link: https://docs.google.com/forms/d/1xNtJIH ... 0/viewform

Dolduran doldurmayan herkese teşekkür ederim.

Re: Yüksek Lisans Tezi

hocam ben meslek lisesinde çalışmıyorum ama doldurdum yinede anketinizi. allah kolaylık versin....

Re: Yüksek Lisans Tezi

Hocam sizn bölüm neydi? Tez danışmanınız Psikologmuş. :?:

Re: Tez:"Meslek Dersi Öğretmeni mi Kültür Dersi Öğretmeni mi?

Hocam ben Bilişim Teknolojileri öğretmeniyim danışman hocam Marmarada Anaokulu bölümünde derslere giriyor.Bizim İstanbul aydın üniversitesinde "araştırma yöntemleri" dersine girdi. Biliyorsunuz özel üniversiteler pek branşa bakmıyor.

İstanbul aydın üniversitesi işletme yönetimi eğitim yönetimi ve denetimi bölümü. Malum parasıyla artık her tarafta yapılabiliniyor. Bir gazla başladık inşallah biter

Meslek lisesinde çalışan bir bilişimci olarak, doldurdum. Kolay gelsin...

Ben meslek lisesindeyim öğrenci; burası meslek lisesi deyip kültür dersine çalışmıyor.Sıra meslek dersine gelince ben bilgisayarcı olmayacam deyip meslek dersine de çalışmıyor.

Nadir SERT' Alıntı:
Ben meslek lisesindeyim öğrenci; burası meslek lisesi deyip kültür dersine çalışmıyor.Sıra meslek dersine gelince ben bilgisayarcı olmayacam deyip meslek dersine de çalışmıyor.

Allah meslek lisesinde çalışan hem kültür hem meslek öğretmenlerine yardım etsin o zaman :)

"meslek lisesi memleketin (bitmeyen) meselesi" işte bundan oluyor ne oluyorsa

Geri