The Way Back (Özgürlük Yolu)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hasari
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

hasari

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
The Way Back (Özgürlük Yolu)

Ailenizle izleyebileceğiniz güzel bir film tavsiye ederim.

1940 yılında Sovyet Rusya’ya bağlı Sibirya esir kampından kaçarak kışın ortasında Sibirya’dan Hindistan’a 6.000 kilometre yürüyen bir grup esirin hikayesi. Polonyalı genç Janusz, kendine “Bay Smith” adını takmış alaycı Amerikalı Zoran ve dövmeli gangster Valka’dan oluşan bu gruba daha sonra Irena adlı bir mülteci de katılır. Başlarına ödül konmuş olan ekip önce ıssız Sibirya’yı, ardından Gobi Çölü’nün uçsuz bucaksız düzlüklerini ve son olarak Himalayalar’ı aşmak zorunda kalacaktır. IMDb: 7.3

Ekli dosyalar

• ozgurluk-yolu.jpg
    ozgurluk-yolu.jpg
    17.8 KB · Görüntüleme: 1,150
Var ya bu filmi duymuştum, izleyecektim ama adını unuttuğum için öylece kalakalmıştı. Şimdi artık izleyebilirim. Tibet ile ilgili filmleri seviyorsanız gökyüzündeki ayna ve tibette 7 yıl filmlerini de izleyebilirsiniz. Ayrıca Asya geçidi belgeseli de çok tatlıdır. :+1:

halk' Alıntı:
Var ya bu filmi duymuştum, izleyecektim ama adını unuttuğum için öylece kalakalmıştı. Şimdi artık izleyebilirim. Tibet ile ilgili filmleri seviyorsanız gökyüzündeki ayna ve tibette 7 yıl filmlerini de izleyebilirsiniz. Ayrıca Asya geçidi belgeseli de çok tatlıdır. :+1:
Gökyüzündeki Ayna ve Asya Geçidini listeye aldım.
Tibette 7 yıl izlemiştim. :)

özgürlük yolu ismiyle iki film var..Özgürlük Yolu (Into the Wild) filmini izledim diğerini izlemedim..Into the Wild filmini şiddetle öneririm..hayatımda izlediğim en güzel filmlerden biri ...bana 3 tane en sevdiğim filmi say deseler biri Into the Wild olur...

ozgurluk-yolu-1342024845.jpg

ozgurluk-yolu-1346150990.jpg

into the wild ı da izledim bunu da izledim ikiside yaşanmış hikayeler ikiside harikalar

Daha dün TRT HD izledim ne olduğunu bilmiyordum, sonra bırakamadım takıldım. baktımki filim boş değil adını googlede araştırdım. gerçekten popüler bir filimmiş.
ama maalesef filimi başında itibaren izleyemeyimden çok üzüldüm.
Gerçek bir hikayeden alınmış.

*cem62*' Alıntı:
özgürlük yolu ismiyle iki film var..Özgürlük Yolu (Into the Wild) filmini izledim diğerini izlemedim..Into the Wild filmini şiddetle öneririm..hayatımda izlediğim en güzel filmlerden biri ...bana 3 tane en sevdiğim filmi say deseler biri Into the Wild olur...
Bunu da listeye aldım tşkler. :)

alpaygunes' Alıntı:
Daha dün TRT HD izledim ne olduğunu bilmiyordum, sonra bırakamadım takıldım. baktımki filim boş değil adını googlede araştırdım. gerçekten popüler bir filimmiş.
ama maalesef filimi başında itibaren izleyemeyimden çok üzüldüm.
Gerçek bir hikayeden alınmış.
Evet geçen haftadan reklamı yapılıyordu oradan takibe almıştım dün saat 10:20 de başladı. TRTHD de izledim böyle kaliteli izlemekte başka oldu tabi. :)

özgürlük yolu mukemmel bir filmdi.dag,tepe ,çayır çimen demeden aç susuz bir şekilde gecen tehlikeli bir yolculuktu.kaç kişi telef oldu... :+1:

halk' Alıntı:
Asya Geçidi belgeselini izledim çok zor şartlar altında yaşayan insanları anlatıyor. Tuz üzerine yoğunlaşmış ilginç bir belgesel. 186 gün süren hac yolculuğu resmen ölüme yolculuk gibi bir şey. :)

Geri