The Wire Dizisi

Kodla Büyü

aydınDr

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
The Wire dizisini izleyenler var mı acaba aramızda.

dizinin bölümlerini hangi siteden indirebiliriz acaba.

saygılar.

Diziyi izlemedim ancak indirmek için torrent tavsiye ederim. hocam.

kat.ph ten bulabilirsiniz

torent de video boyutları yüksek oluyor o da zaman alıyor indirirken.
bir de alt yazı zamanları uyumunda sıkıntı çıkıyor.
alt yazısı içine gömülü olanlar kısmen daha kullanışlı
çok kaliteli hd olması gerekmiyor benim için.

Tabi ki kişiden kişiye değişir işin rahatlığı hocam. ama bugüne kadar ne kadar dizi ve film indirdiysem hepsinin altyazısı mevcuttu ve sorun yaşanmıyordu. dizi ya da filmin türüne uygun altyazıyı indirince sıkıntı çıkmıyor. ayırca sonrasında izlerken yazı büyüklüğü rengi gibi durumları da ayarlayabiliyorsunuz kendinize göre.

bs player otomatik altyazı indiriyor. düşük ihtimal ile uygun olmayan altyazı indirirse çıkan listeden kendiniz birkaç tane seçip indirip deniyorsunuz.

yildiray75' Alıntı:
bs player otomatik altyazı indiriyor. düşük ihtimal ile uygun olmayan altyazı indirirse çıkan listeden kendiniz birkaç tane seçip indirip deniyorsunuz.

biraz açıklayabilir misiniz hocam

bs player programını indirin yalnız serial istiyor artık arayıp bulmanız lazım.
program gerekli kodekleri filan netten indiriyor serial kodu girince de rahatça çalışıyor girmezseniz çalışmaz.

torrentten film indirdiniz diyelim filmin dosya adını altyazı sitelerinde aratıyor ve size liste olarak veriyor. kendisi 1 adet seçiyor ama sizde çıkan listeden değiştirebilirsiniz altyazıları.

en güzel özelliği altyazının boyutunu arttırabiliyor ve klasik beyaz olan rengini değiştirebiliyorsunuz. ben sarı yapıyorum

Geri