Ticaret lisesine görevlendirme

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nihan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

nihan

Aktif Üye
Arkadaşlar ben ortaokulda çalışıyorum. Atandığımdan beri hiç lisede çalışmadım. Kendi okulumda 9 saat dersim vardı. 22 saat görevlendirme çıktı ticaret lisesinden. Çok tedirginim açıkçası. Daha önce ticaret lisesinde görevlendirme çalışan BÖTE li arkadaşlar varsa okulda dersler nasıl? yeterli olabilir miyim yazarsanız çok sevinirim. Web, programlama yıllardır yüzüne bakmadığım dersler. Allah yardımcım olsun. Üstelik de 6 aylık hamileyim. Bu tempoyu kaldırabilirim umarım.
Aslında işin traji komik tarafı ben bu yaz il içi ile geldim yeni okula. sınıf öğretmeninin birini formatör görevlendirmişler ocağa kadar o kadar çok sevinmiştim ki ilk defa 8-5 çalışmayacağım diye hevesim kursağımda kaldı. Bilgi verecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler

hocam keşke öyle bir şansım olsa. Diğer bilgisayarcılar istedikleri dersleri almışlar sadece 11 ve 12 lerden ders kalmış. İşim bayağı bir zor olacak anlaşılan

6 aylık hamilesiniz üstelik dersleriniz 11 ve 12'den...

Hadi 12'ler zaten staja gidiyor bir şekilde halledilir de 11'ler en yoğun dersin olduğu sınıf...

İşiniz zor Allah yardımcınız olsun ama herşeyden önce sağlık, gerekirse rapor alın ihtiyaç hissetiğiniz anda.

Hocam zaten 2-3 ay sonra doğum iznine ayrılacaksınız muhtemelen, sizi oraya görevlendirmeleri uygun olmamış bence de.

15+6-9=12
12 saatin üstüne malum sebebten dolayı girmek istemediğinizi bildirebilirsiniz.
nihan' Alıntı:
Arkadaşlar ben ortaokulda çalışıyorum. Atandığımdan beri hiç lisede çalışmadım. Kendi okulumda 9 saat dersim vardı. 22 saat görevlendirme çıktı ticaret lisesinden. Çok tedirginim açıkçası. Daha önce ticaret lisesinde görevlendirme çalışan BÖTE li arkadaşlar varsa okulda dersler nasıl? yeterli olabilir miyim yazarsanız çok sevinirim. Web, programlama yıllardır yüzüne bakmadığım dersler. Allah yardımcım olsun. Üstelik de 6 aylık hamileyim. Bu tempoyu kaldırabilirim umarım.
Aslında işin traji komik tarafı ben bu yaz il içi ile geldim yeni okula. sınıf öğretmeninin birini formatör görevlendirmişler ocağa kadar o kadar çok sevinmiştim ki ilk defa 8-5 çalışmayacağım diye hevesim kursağımda kaldı. Bilgi verecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler

Geri