Timefreeze Açılmıyor

Kodla Büyü

bomax01

Süper Üye
Süper Üye
Etkileşimli tahtalarda yıllardır koruma programı olarak timefreeze kullanmaktayım. İlk defa başıma gelen bir olay var. Saatin yanında bulunan mavi simgeye tıklasam bile parola sorma ekranı da dahil hiç birşey gelmiyor. Tahtaya imaj atmak çözüm olur ancak D sürücüde veri çok. Ekstra kurulmuş (kurulum dosyalarına erişemedeğim) uygulamalar var. Başına gelen oldu mu? Çözüm önerilerinizi bekliyorum.

Bazen başlat menüsünden arayıp gelen sonuca tıklayarak sağ alt köşeye yerleştiğinde açılıyor hocam. Ekstra olarak üzerine kurmak denenebilir.

Bir soru da ben sorabilir miyim? Aidata bilgisayarımızda timefreeze yüklü. bilgisayarı açmaya çalıştığımızda güncelleştiriliyor diyor, güncelleştirince yeniden başlıyor diyor sürekli. timefreeze olduğu için mi güncelleştirmeleri alamayıp tekrar tekrar güncelleştirme istiyor. bu sorunu image atmadan nasıl çözebiliriz bilgisi olan var mı?

Bir soru da ben sorabilir miyim? Aidata bilgisayarımızda timefreeze yüklü. bilgisayarı açmaya çalıştığımızda güncelleştiriliyor diyor, güncelleştirince yeniden başlıyor diyor sürekli. timefreeze olduğu için mi güncelleştirmeleri alamayıp tekrar tekrar güncelleştirme istiyor. bu sorunu image atmadan nasıl çözebiliriz bilgisi olan var mı?
Timefreeze devre dışı bırakın. Güncelleştirmeleri alsın. Sonra kilitleyin.

Geri