Tivibu web sorunu

Kodla Büyü

erkan_ays

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar meraba. Tivibu web 3 aylık bedava kampanyasından dolayı deneme amaçlı abone oldum. Ama bir türlü tivibu sitesi üzerinden yayın izleyemiyorum. Windows 7 kullanıyorum güncel. Silverlight zaten yüklü. Tüm tarayıcıları denedim. Kaspersky kullanıyorum onu da kapatıyorum açarken yine olmadı. Aynı abonelik ile başka makinalarda girebiliyorum yayına ama kendi makinamda birşey engelliyor, bulamıyorum. Yardımcı olabilecek var mı acaba??

Ben de tivibu indir-izle arayüzünden bağlanamıyorum. tarayıcıdan girince problem yok. bu problemi yaşayan var mı ? erkan hocam, müşteri hizmetleri ile iletişim kurmayı denediniz mi? yararlı oluyorsa ben de kurayım.

endorfinnn' Alıntı:
Ben de tivibu indir-izle arayüzünden bağlanamıyorum. tarayıcıdan girince problem yok. bu problemi yaşayan var mı ? erkan hocam, müşteri hizmetleri ile iletişim kurmayı denediniz mi? yararlı oluyorsa ben de kurayım.
Hocam ben onu da denedim, indir-izleyi yine yok.. Ama müşteri hizmetlerini arayayım bi, sonuç olursa yazarım..

Müşteri hizmetlerini aradım. Gerçi ben adamların söylemesi muhtemel herşeyi yapmıştım. Bir tek DNS değişimi aklıma gelememiş, onu söyledi, yaptım ama yine olmuyor.. Aklım almıyor neden olmaz bu.. Makinadaki herşeyi kapadım nerdeyse engelliyordur diye ama nafile.. Siz bulursanız birşey haber ederseniz memnun olurum..

erkan_ays' Alıntı:
Müşteri hizmetlerini aradım. Gerçi ben adamların söylemesi muhtemel herşeyi yapmıştım. Bir tek DNS değişimi aklıma gelememiş, onu söyledi, yaptım ama yine olmuyor.. Aklım almıyor neden olmaz bu.. Makinadaki herşeyi kapadım nerdeyse engelliyordur diye ama nafile.. Siz bulursanız birşey haber ederseniz memnun olurum..
Dns değişi mi derken ? DNS yi otomatik alması mı gerekiyormuş? Ben "servislere ulaşılamıyor, lütfen bağlantınızı kontrol ettikten sonra tekrar deneyiniz" yazıyor.

Televizyonunuz varsa gereksiz. Ben de tv yok. O nedenle çok faydalı buluyorum. :)

Ben de TV BU yu 1 yıldır kullanıyorum. Şu ana kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım. Değişik bilgisayarlardan webten veya indir izleden sıkıntı olmadı hiç. Bence firewall gibi bir şeye takılıyor sizinki. Antivirüsü devre dışı bırakıb denediniz mi veya tamamen kaldırın antivirüsü. Benim DNS ler otomatik bu arada. Ama ondan olacağını sanmam.
Kampanya dahilinde katılmıştım ben de. Şimdi ayda 4 TL alıyorlar. 1 Tl ile başlamıştı başta:) İşe yarıyor mu sorusuna gelince; evet benim işime yarıyor. Maçlarda özellikle. Mesela İspanya ligi yifreli oluyor NTVSPOR da. TV bu da bu sıkıntı yok. UYduda yaşanan bu tarz sıkıntıları aşmış oluyorum. Diğer bir husus da Tv de bizimkiler dizi izlerken ben kendi sevdiğim şeyleri izleyebiliyorum alternatif bir TV yani. Yayın kalitesi de çok iyi. Takılma olmuyor bilgidiğin TV kalitesi ile aynı. Aslında Superonline fiber optike geçmek istilorum taahhütnamem bitsin bakacam.

sibilim_ogretmeni' Alıntı:
Ben de TV BU yu 1 yıldır kullanıyorum. Şu ana kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım. Değişik bilgisayarlardan webten veya indir izleden sıkıntı olmadı hiç. Bence firewall gibi bir şeye takılıyor sizinki. Antivirüsü devre dışı bırakıb denediniz mi veya tamamen kaldırın antivirüsü. Benim DNS ler otomatik bu arada. Ama ondan olacağını sanmam.
Kampanya dahilinde katılmıştım ben de. Şimdi ayda 4 TL alıyorlar. 1 Tl ile başlamıştı başta:) İşe yarıyor mu sorusuna gelince; evet benim işime yarıyor. Maçlarda özellikle. Mesela İspanya ligi yifreli oluyor NTVSPOR da. TV bu da bu sıkıntı yok. UYduda yaşanan bu tarz sıkıntıları aşmış oluyorum. Diğer bir husus da Tv de bizimkiler dizi izlerken ben kendi sevdiğim şeyleri izleyebiliyorum alternatif bir TV yani. Yayın kalitesi de çok iyi. Takılma olmuyor bilgidiğin TV kalitesi ile aynı. Aslında Superonline fiber optike geçmek istilorum taahhütnamem bitsin bakacam.
Hocam yazımı tam okumadınız sanırım. Kaspersky kullanıyorum ve tamamen devre dışı bıraktım denedim olmadı. Windows firewall zaten devre dışı. Silverlight sitesinden 64 bitlik özellikle indirip kurdum yok, olmuyor. Müşteri hizmetlerindeki adam bi bilgisayarcıdan destek alın diyo :) Adama ben o'yum zaten diyecektim ama lafı uzatmayım dedim. Web'de kanalların açılması gereken yer boş geliyor ve sağ tıkladığımda Silverlight menüsü açılıyor sadece. Ben bir anlam veremedim bu işe ama bu sıkıntıyla karşılaşan yok sanırım..

Bu arada müşteri hizmetlerindeki arkadaş Telekom a ait DNS varmış, onunla denememi istedi ama olmadı.. Zaten otomatik DNS ile kullanıyorudm ben..

Şu an da okulda kullandığım bilgisayardan kendi kullanıcı hesabımla giriyorum tivibu web'e (özel hat tabii) giriyor. Bir türlü çıkamadım bu işin içinden..

Hocam bir şekilde o programı bir şekilde engelleniyor. Karspersky i devre dışı bıraksanızda bazen işe yaramıyor. En güzeli format at. Veya acaba modame resetlesen olurmu ki yani fabreka ayarlarına getirip yeniden kursan modemi. En sonunda da format at gitsin.

Modemi deneyeyim dediğiniz gibi.. Ama format atmak da değer mi bilmiyorum bunun için.. Başka bi yolu olmalı muhakkak.. Teşekkürler..

Arkadaşlar oldu sonunda. İki ihtimal var..
1 - Silverlight'ı kaldırıp bir önceki sürümünü (version 4) yükledim..
2 - Bir de ashampoo winoptimizer kurup registry temizliği yaptım..
Belki başka arkadaşlara faydalı olur düşüncesiyle paylaşmak istedim.. İlgili arkadaşlara tekrar teşekkürler..

erkan_ays' Alıntı:
Belki başka arkadaşlara faydalı olur düşüncesiyle paylaşmak istedim.. İlgili arkadaşlara tekrar teşekkürler..
Öncelikle teşekkürler. Gözünüz aydın diyelim :) İndir-izle de düzeldi mi hocam ?

erkan_ays' Alıntı:
Hoca o zaman tekrar Silverligt ın yeni sürümünü yüklle. Çalışıyorsa register temizlemesi sorunu çözmüş demektir. Silverla alakası yok demektir. Yani kesin cevap bulmak için dedim:)

Geri