Tksi fiyatları cinsiyete görede değişiyor

Kodla Büyü

Enterprise

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Süper Üye
Arkadaşlar burada yazarak sinirimi biraz yatıştırmak istedim, ne zaman taksiye binsem eve sinirolmuş ağlamaklı bir şekilde dönüyorum tıpkı bu sabahki gibi.
8tl likmesafeye 25tl ödedim bugün.Elimde bebeğimle bindim yarı yolda inecek durumda da değilim. Abiburadan dönecektin niye dönmedin diyorum abla orda trafik oluyo diğeryoldan gideceğim diyor yahu benim evimin yolu trafik olsa ben bilmezmiyim diyorum sonra da varmamıza 5dk kala geri döndü neoldu diyorum abla yanlış dönmüşüz diye yolu bir10dk daha uzatmaya kalkıyor iner inmez dilerim kefen paran olur dedim plakayı da almamışım salak gibi
Bu ilkdefa da olmuyor aynı yol eşim geliyor 8tl benim verdiğim en düşük fiyat 12tl
Bebekle araba kullanmak zor oluyor taksilerde katil olacağım minicik bebekle otobüs imkansız sanırım evden çıkmayacağım bundan sonra...

Allah insaf vermezse böyle oluyor hocam. Rabbim ıslah etsin sıkmayın canınızı...

hocam baştan anlaşın öyle binin. İstanbulda iken öyle yapıyordum ben. Rasgele bir taksici değil de mahallden bildğiniz taksi ile gidin.

Hocam farklı bir ilçedeki bankaya gitmem gerekmişti bir de hastaneden dönerken falan kullanıyorum rastgele yoldan biniyorum ama hiç mi düzgün denk gelmez anlamıyorumki bir de gideceğimiz yere yaklaşınca karşı yola geçmeye çalışıp tekrar dolandırma çabası gerçekren bedduayı hakediyodu

wepster' Alıntı:
hocam baştan anlaşın öyle binin. İstanbulda iken öyle yapıyordum ben. Rasgele bir taksici değil de mahallden bildğiniz taksi ile gidin.

aynen bende başta fiyatını sorarım öyle binerim taksiye..

Enterprise' Alıntı:
Hocam farklı bir ilçedeki bankaya gitmem gerekmişti bir de hastaneden dönerken falan kullanıyorum rastgele yoldan biniyorum ama hiç mi düzgün denk gelmez anlamıyorumki bir de gideceğimiz yere yaklaşınca karşı yola geçmeye çalışıp tekrar dolandırma çabası gerçekren bedduayı hakediyodu
..
hocam taksideyken ara 154 ü. anlat durumu ve konum bilgisi ver. bak bakalım bir daha yapabilecek mi...

BaRBaRYaN' Alıntı:
Enterprise' Alıntı:
..
hocam taksideyken ara 154 ü. anlat durumu ve konum bilgisi ver. bak bakalım bir daha yapabilecek mi...
Böyle bir numarayı ilk defa duydum hocam. Zaten yanımda bebek olmasa burnundan getiririm ben onun ama gerçi bebek olmasa o da onu yapmaz yarı yolda iner diye düşünür.

Enterprise' Alıntı:
BaRBaRYaN' Alıntı:
Enterprise' Alıntı:
..
Böyle bir numarayı ilk defa duydum hocam. Zaten yanımda bebek olmasa burnundan getiririm ben onun ama gerçi bebek olmasa o da onu yapmaz yarı yolda iner diye düşünür.

siz söyledikten sonra baktım da sanırım sadece istanbulda geçerli :(

BaRBaRYaN' Alıntı:
Enterprise' Alıntı:
BaRBaRYaN' Alıntı:
Enterprise' Alıntı:
..

siz söyledikten sonra baktım da sanırım sadece istanbulda geçerli :(
Ben bu kooperatif olayını anlamadım.
-Vatandaşın taksi ihtiyacı var
-İşsizlik had safhada
-Taksi plakası 8-10 daire fiyatına satılıyor bunun ticaretini yapanlar var
-Versinler BeşBin yeni taksi plakası ve ruhsatı olsun bitsin
Bu ne YA YOKSA KARTEL mi VaR?
-Un var
-Yağ var
-Şeker var
HELVA YOK

8 tl lik yola 12 ..15 yazıyorsa en fazla 10 tl ver cık.. çok gezdirdin de.. indiğin yer tenha biyer değilse

istanbul38' Alıntı:
8 tl lik yola 12 ..15 yazıyorsa en fazla 10 tl ver cık.. çok gezdirdin de.. indiğin yer tenha biyer değilse
Elimde bebekle onu diyemiyorum işte zaten taksilerden nefeet ediyorum ne araba kullanmayı bilirler ne insanlıktan anlarlar

Korsan taksi işi yapan çok İstanbul'da (tabi orada yaşıyorsanız) bunların müstehakı o..

Geri