tky için neler yapılmsı gerekiyor..?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan vantar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

vantar

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
senebaşı toplantıda tky grubuna seçildim arkadaslar... bu sene tky ile ilgi neler yapmak gerekiyor.. daha once hazırlayan varmı? bide bu sene biraz daha değişmiş gibi geçen seneki arkadasa gelen yazıyı gösterdik kasım ayında bi rapor istiyorlar... bizde böle bişe yoktu diyor..

formatörlerden bi bana itelenmiş bu konu anlaşılan..

çok karışık iş ya türkçe öğretmenlerine vermeleri lazım aslında... zaten hikaye yazmak gerekiyorr.. efendim şunları yaptık şunları apacaz.. gibi yani galiba sanırsam.. çamuramı yatsam napsam

Hocam madem öyle sizde yıkın öğretmenlere...

OGYE kordinasyon birimi midir nedir bende oradayım... Şöyle bir yol izledim...
1-Öğrenci-Veli-Öğretmen görüşmeleri yaptırın ve sorun tespiti yaptırın, (güçlü-zayıf yönler, fırsatlar tehditler, misyon vizyon vs.)
2- Çalışma ekiplerinin kurulmasını sağlayın (Okulu güzelleştirme, akademik başarı, kişisel gelişim ve yayın ekibi, veli-okul işbirliği ekibi vs)
3- ekiplerden yıllık çalışma planlarını, hedefler vs isteyin
4- tüm ekiplerin hedeflerini vs toparlayın okul gelişim planına dökün... diğer kısımlar kopyala yapıştır her okulun sitesinde şablonlar var onları değiştirip halledersiniz,(okul personeli, ihtiyaçlar, vs kendi okulunuza göre düzenlenecek...)

Kolay gelsin....

s_kajmeran' Alıntı:
Hocam madem öyle sizde yıkın öğretmenlere...

OGYE kordinasyon birimi midir nedir bende oradayım... Şöyle bir yol izledim...
1-Öğrenci-Veli-Öğretmen görüşmeleri yaptırın ve sorun tespiti yaptırın, (güçlü-zayıf yönler, fırsatlar tehditler, misyon vizyon vs.)
2- Çalışma ekiplerinin kurulmasını sağlayın (Okulu güzelleştirme, akademik başarı, kişisel gelişim ve yayın ekibi, veli-okul işbirliği ekibi vs)
3- ekiplerden yıllık çalışma planlarını, hedefler vs isteyin
4- tüm ekiplerin hedeflerini vs toparlayın okul gelişim planına dökün... diğer kısımlar kopyala yapıştır her okulun sitesinde şablonlar var onları değiştirip halledersiniz,(okul personeli, ihtiyaçlar, vs kendi okulunuza göre düzenlenecek...)

Kolay gelsin....
teşekkürler hocam... .çokkk karışık iş yaa...

TKY ekip işi hocam. PC karşına geçip yazılınca bitecek birşey değil ki. Hakkında bir sürü kitap yazılmış bir konu. Size yıkan müdürün aymazlığı.

TKY de geçen sene il ikinciliği almış birisi olarak size tavsiyem; aman uzak durun.
sonuçta şampiyon belli ikinci kim?

Formatör olalım ya da olmayalım BT öğretmeni OGYE - TKY ekiplerinin eksiksiz üyelerinden biridir. Bu işten de genelde müdür yardımcılarında biri sorumludur. Her yıl komisyonlara adım yazılıyor ama sağolsun müdür yardımcımız ilgilendiği için direk TKY ile ilgili bir şey yapmadım. İdarecilere ve öğretmenlere yardımcı olduğum çizelge, tablo, yazılar içinde TKY kelimesi geçenler de vardı. Belgeler klasörleniyor gelecek yıl da tarihi güncellenerek tekrar hazırlanıyor.

TKY de ekipler içerisinde yer almanız normal. Ama tek başınıza hiçbirinden sorumlu olmamanız gerekiyor.

BBNET
Geri