Tlf almak bu kadar zormu ya?

Kodla Büyü

tuncay2744

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Telefonumu değiştireyim dedim, o model bu model derken Note II almaya karar verdim. İşin gıcık tarafı bundan sonra başladı. Acakce.com da aratıyorum güzel fiyatlar çıkıyor ama her site güvenilirmi şüphe duyuyorum. Sonra ithalatçı garantili, distribütor garantili ibareleri vardı, buna göre çok fiyat oynuyor. Bu ikisi arasındaki farkı hala bilmiyorum. En son bimeks te 1300 tl ye buldum, alayım dedim, gri renk de imal yeri kore, beyaz renkte çin yazıyor, buna da uyuz oldum.. :verymad:
Nereden nasıl almalı arkadaşlar, tecrübelerinize güveniyorum.. :?

alacağın her şey.Giydiğimiz her şey.Otmobiller ve lastikleri ,elektronik eşya, gözlük tıbbi malzeme stent implant kalp pili, radyo tv klima tablet aptop navigasyon kırtasiye oyuncak ve özellikle giyim ayakkabıların çoğu gördüğün herşey Made-in PRC yani çin malıdır.Yani kalitelidir.Merak etme.

Bir mal yurt dışından ülkeye 2 farklı yoldan gelir.
..
1. Distribütör Yoluyla : Firmanın türkiyedeki temsilcisi tarafından getirilir. Samsung için bu Samsung Türkiye' dir. Ve distribütör tarafından getirilen ürünlerin türkiyenin her yerindeki Samsung bayilerinde garantisi geçerlidir.

2. İthalatçı Firma Yoluyla : A şirketi yurtdışındaki üretim fabrikasından bir üründen belirli bir miktar getirir. Araya Distribütör firma girmediği için maliyeti daha ucuz olur ve son kullanıcıya daha ucuza satar. Fakat bu ürünler sadece bunu ithal eden firma ve onun anlaştığı yetkili servisler tarafından garantisi verilir.

Tek fark bu.
Onun dışında kore - çin - doğubank vb.. hiç farketmiyor. çünkü artık hepsi aynı kalitede ürün üretebiliyor...

çakmalar dışında istediğin yerden al hocam.
garantili alırsan telefonun imei numarasını daha mağazadan çıkmadan *#06# tuş kombinasyonuyla aç, kutunun üzerindekiyle ve telefonun arkasındakiyle aynı mı kontrol et.
arkadaşım vatandan S3 aldı, güncelleme bile yapmadan kulaklıkta problem çıktı vatana gidip görüştüğünde bu telefonu biz satmadık deyip çamura yatmışlar, kutunun üzerindeki numarayla telefonun imei si farklıymış. şimdi mahkemeye verdi bakalım ne olacak...

note 4 çıkmak üzereyken note 2 almak bence çok mantıklı değil :)

ekranının biraz büyük olması dışında lg g2'den hiçbir artısı yok. g2 olmadı s4 öneriyorum.

istanbulubilisimden son 4 ay içerisinde 4 tane s4 aldım hiç bir sorun yok hepsi çalışıyor :++:

Geri