TML Atölye Şefliği

Kodla Büyü

Parhelion

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar ticaret mesleklerdeki bilişim alanlarında atölye şefi görevlendirmesi olamıyor mu? sonuçta biz de teknik öğretmeniz laboratuvarın bakımı onarımı temizliği vs herşeyiyle ilgileniyoruz, aynı müfredata aynı şartlara tabiyiz. hatta artık genel müdürlük de aynı. konu hakkında ayrıntılı bilgisi olan var mı teşekkürler..

MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞINA BAĞLI MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM OKUL VE KURUMLARI ALAN/BÖLÜM, ATÖLYE VE LABORATUVAR ŞEFLİKLERİNE İLİŞKİN YÖNERGE

http://mevzuat.meb.gov.tr/html/2617_0.html

Önceki çalıştığım okul ticaret meslek lisesiydi ve bölüm şefiydim. Ayrıca 2 arkadaşım da atölye şefiydi.

Atölye şefliği olur. Şeflik için gidip idarecilere sorma. Direk dilekçeni ver. Sorarsan morın kırın ederler. Dilekçe verirsen dilekçeni geri çeviremez ve çevirse bile o zaman sana karşı hiç bir zaman şu işin ucundan tutuver diyecek yüzü kalmaz en azından.

hadi ya biz sadece alan şefliği oluyor diye biliyorduk ne kadar saçma falan diyorduk hatta :o alanımız var, alan şefimiz de var sadece atöyle şefi yok.. çok sağolun hocalarım bakalım bu konuya o zaman..

bizde kml de bi sorun yaşıyoruz. müdür gereksiz görüyomuş atölye şefliklerini. dilekçe verdiğimiz takdirde olumusuz cevap yazabilir mi? yada olumsuz cevap karşısında yönetmeliğe uymadığı için ne yapılabilir? tabi müdürle papaz olmakta işin dikeni olacak.

xori' Alıntı:
bizde kml de bi sorun yaşıyoruz. müdür gereksiz görüyomuş atölye şefliklerini. dilekçe verdiğimiz takdirde olumusuz cevap yazabilir mi? yada olumsuz cevap karşısında yönetmeliğe uymadığı için ne yapılabilir? tabi müdürle papaz olmakta işin dikeni olacak.

Alandaki tüm bilgisayarları işlemez hale getirirdim. zaten ilgilenmezsen 1 senede hiçbiri çalışmaz..

Geri