TML yardim!

Kodla Büyü

pasific

Seçkin Üye
Seçkin Üye
tml ye ortaokuldan yeni atandim.Bilisim sinifindaki bilgisayarlari komple formatlamam gerekiyor.
Sinif olarak sadece 11 ve 12. siniflarda Web Tasarimi alani secilmis.Derslerin iceriklerini fazla bilmiyorum.

Sorum:Formattan sonra ofis 2007,adobe cs4 ve netup school kurmayi dusunuyorum.
(makinalarin 8 tanesinde 512ram var,nasil calistiracaksa arti)

1.Baska kurmam gereken program var mi?
2.okulda mdr ve yardimci dahil 4 muhasebeci var.Yani sanki muhasebe bolumu cok kayirilmis gibi geldi bana,mesela bu sene 30 tane onuncu sinif ogrencisinin hepsi muhasebeyi secmis.bu secimi idaremi yapiyor yoksa tamamen ogrencilerin kendi secimimi?

moral bozucu bi durum simdiden tesekkurler...

1- hocam biraz da seçilecek derslerle alakalı.
web tasarım dersi için cs4 ve ikinci dönem .net için visual studio, grafik animasyon için cs4 yeterli.
internet programcılığı için wamp server veya benzer bir program bunlar asgari gerisi derslere ve size kalmış.

2- normalde bölümleri öğrencilerin seçmesi gerekiyor. fakat idarenin tutumu önemli mesela formları dağıtırken seneye bilgisayar bölümü açılmayacak ona göre yazın derlerse kimse yazmıyor, kitabına da uydurmuş oluyorlar biz de oldu ordan biliyorum.

pasific' Alıntı:
tml ye ortaokuldan yeni atandim.Bilisim sinifindaki bilgisayarlari komple formatlamam gerekiyor.
Sinif olarak sadece 11 ve 12. siniflarda Web Tasarimi alani secilmis.Derslerin iceriklerini fazla bilmiyorum.

Sorum:Formattan sonra ofis 2007,adobe cs4 ve netup school kurmayi dusunuyorum.
(makinalarin 8 tanesinde 512ram var,nasil calistiracaksa arti)

1.Baska kurmam gereken program var mi?
2.okulda mdr ve yardimci dahil 4 muhasebeci var.Yani sanki muhasebe bolumu cok kayirilmis gibi geldi bana,mesela bu sene 30 tane onuncu sinif ogrencisinin hepsi muhasebeyi secmis.bu secimi idaremi yapiyor yoksa tamamen ogrencilerin kendi secimimi?

moral bozucu bi durum simdiden tesekkurler...

512 RAM ile Cs4 ? Bayağı bayağı sıkıntı..
Ofis 2007 de çok performanslı çalışmayacaktır....

İşiniz zor. Ya donanımları güncelleyeceksiniz ya da office 2003 ve eski sürüm Fireworks, dreamweaver vs vs anlatacaksınız

Geri