Tokat-BT Norm Fazlası-16 ocak2013 itibariyle son durum

Kodla Büyü

forumdas

Seçkin Üye
Seçkin Üye
[Muhtemel Norm Fazlası Öğretmenler
http://tokat.meb.gov.tr/meb_iys_dosyala ... menler.pdf

•Öğretmen İhtiyaç Listesi
http://tokat.meb.gov.tr/meb_iys_dosyala ... alstes.pdf

16 Ocak 2013 itibariyle son durum:
Norm Fazlası için itiraz dilekçem:

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞINA BAĞLI OKUL VE KURUMLARIN YÖNETİCİ VE ÖĞRETMENLERİNİN NORM KADROLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK
http://mevzuat.meb.gov.tr/html/83.html

Tokat MEM Norm Fazlası Duyurusu:
http://tokat.meb.gov.tr/meb_iys_dosyala ... tyazi1.pdf

Siz dilekçe yazdınız mı? Yazdı iseniz ekleyiniz.

Ekli dosyalar

Re: Tokat-BT Öğretmenleri Norm Fazlası-Şimdi Ne Olacak?

hocam ilçelere gönderebilirler mi acaba yerleşemeyenleri

iyi iyi bu norm fazlası atamalarında sorunlar çıksında gündem oluşsun belki bu sayede yeni birşey olurda norm ile ilgili bi düzenleme yapılır.

Tayin istememeyi düşünüyorum.

Siz ne yapıyorsunuz? Öneriniz nedir?

bende tercih yapmamayı düşünüyordum ama tekrar tercih yapmayanların gerekçelerini dilekçe ile bildirmeleri gerektiğine dair yazı gelmiş...ne yapacağımı şaşırdım...başka ilçelere gçnderebilirlermi??????????????

Geçen yıl aynı durumda olup, tayin istemeyenlere ne oldu?

hizmet puanı en düşük olandan başlayıp gönderebilirler.

Niksar'da 3 tane norma fazlasıyız. Sadece Kız Teknik ve Meslek Lisesi açık. Hepimiz BÖTE mezunuyuz. Bu yüzden hiçbirimiz isteyemiyoruz.

farklı branştan bir arkadaşın ilde atanabileceği yer yok. ilçeye vereceklerini söylemişler.

ter
flashoreal' Alıntı:
Niksar'da 3 tane norma fazlasıyız. Sadece Kız Teknik ve Meslek Lisesi açık. Hepimiz BÖTE mezunuyuz. Bu yüzden hiçbirimiz isteyemiyoruz.
istemeyeceğinize dair dilekçe yazdınız mı gerekçeli ?????
bir dilekçe yazan varsa örneğini eklermisisnz aciiiilennnn

tuanna' Alıntı:
ter
flashoreal' Alıntı:

Siz nerede görev yapıyorsunuz hocam? Bize bahsettiğiniz gibi bir yazı gelmedi.

34 tane norm fazlası öğretmen var. 21 boş yer var. nasıl çözecekler bilemiyorum.

heryerde aynı durum var.bir çözüm bulunmak zorunda.zira bir çok ilde ilçelere gönderseler de sorun çözülmüyor...

flashoreal' Alıntı:
tuanna' Alıntı:
ter
flashoreal' Alıntı:

Siz nerede görev yapıyorsunuz hocam? Bize bahsettiğiniz gibi bir yazı gelmedi.
turhal'da hocam

Sayın hocalarim norm fazlası durumu ne olacak.ilk aşamada 3 kişi yerdegistirmis. 2.aşama tercih sayfasında tercih dışı atanmak istiyorum/istemiyorum var.hiç tercih yapmayanlari mi resen atayacakla r.bilgisi olan varmı acaba.

hocam atama kılavuzunda açıkça yazmışlar

3.8 - I. ve II.Aşamada yer değiştirme talebinde bulunduğu halde puan yetersizliğinden atanamayan yada tercih yapmayan öğretmenlerin görev yerleri; varsa özür durumu da dikkate alınarak öncelikle kadrosunun bulunduğu yerleşim yeri yada ilçe içindeki boş kalan eğitim kurumlarına, daha sonra kadrosunun bulunduğu yer mahalline göre yakından uzağa doğru olacak şekilde hizmet puanı üstünlüğü esas alınarak Valiliğimizce belirlenecektir.

7.3 - I. ve II aşamada başvuruda bulunmayanlar ile tercihlerine yerleşemeyen öğretmenlerin ataması Yönetmeliğin 41/5. maddesi gereğince Valiliğimizce yapılacağından mağduriyet yaşanmaması için tercihlerin dikkatli davranılması yararlarına olacaktır.

ildekini ilçeye vermek çok büyük haksızlık arkadaş, böyle saçma iş mi olur. ilçeye gittikten sonra 8- 10 yıldan önce ile zor gelinir.

Ekli dosyalar

tayin istenilecek doğru düzgün bir yer yok puanı en az olanlardan biriyim bakalım ne olucak.tek bir yer yazdım pazar orada gelmez sanıarım çünkü istenilebilecek en düzgün yer orası diğer yerlere ulaşım çok zor

Geri