Tokat Formatörlük başvuruları alıınmaya başlandı.

Kodla Büyü

asavsar

Site Gezgini
Tokat Formatörlük başvuruları alıınmaya başlandı. başvurular 7/9/2012 ye kadar yapılması gerekiyor. Buradan anlaşılan Eylül başında başlatmayacakları.

Mail sanırım bu gün gönderilmiş. İlçelerdeki arkadaşlara ulaşmamış olabilir. yarın yada en geç ertesi gün okullarda olur diye tahmin ediyorum. şimdiden hayırlı olsun.

Geçen sene temmuz 1de görevlendirme yapıp yazın bizi rezil eden adamlar bu sene neden böyle ağırdan alıyolar acaba.

evet ek ders yok ama kurs var. fatih projesi kursu. eylül ayının ilk haftası :D ek ders yok boş da bırakmıyorlar.

eylülde seminer döneminden alıyorlar zaten diye düşünmüş olabilirler. 7sinde başvuru bittiğine göre muhtemelen seminer bitimi civarında görevlendirmeleri yollarlar.

peki ayın 10 unda başlangıç yapılınca ay sonuna kadar ek ders yazılır değil mi?Bir de ortalama yükseltme ve sorumluluk sınavlarından ücret alabiliyor mu formatör öğretmen?Bilgi verir misiniz?

görevlendirmenin başladığı tarihte ekders işlemeye başlar hocam.

oys dan görev yazılabilir eğer sınav tarihlerinde görevlendirme yoksa. ben lisedeyim. seminer yok. oys görev çizelgeleri de hazırlanmış yazı gelince bana da görev yazmamışlar ama onaylanmadığı için oradan da ek ders yok. bakalım sınavlardan görev isteyeceğim.

Tokat görevlendirmeler ne oldu bilen var mı arkadaşlar...daha onay gelmedi bir aksilik mi var?

Geri