Tokat Formatörlük...

Kodla Büyü

pisagorean

Süper Üye
Süper Üye
Tokat'ta formatörlük yapan arkadaşlar, bu yıl görevlendirmelerden ne haber bilgisi olan var mı? Geçen sene bu zamanlar görevlendirme yazısı çıkmıştı. Biraz gecikmedi mi ne dersiniz? Sonuçta 1 temmuza kadar yetişmesi lazım. Hoş geçen sene yazı formatörlük yüzünden yedik. Bu sene eylülde yaparlarsa işime bile gelir.

Hocam geçen sene yazı 24-25 haziranda çıktı diye hatırlıyorum:görevlendirilen listesi ise 6-7 Temmuzda listenmişti.İl formatörüyle görüştüm tlf.ile İsa bey kesin birşey yok dedi muamma herşey diye beklemedeyiz

Sağol ramo87 hocam. Hayır görevlendirme yoksa ona göre ayarlayalım işimizi gücümüzü. Geçen sene gittim yazın formatörün okulda olmasının bi anlamı yok dedim il formatörüne. Hocam dedim görevlendirmenin eylülde yapılması mantıklıdır dedim. Ama gittiler yaptılar görevlendirmeyi yazın ortasında. Bu sene umarım eylül de olur.

Hocam az önce İsa hocayla görüştüm büyük ihtimal Eylüle Kaldı dedi görevlendirmeler

Eylüle kalır zaten bu gidişle. Çünkü çok gecikti. Geçen sene bu zamanlarda görevlendirmeler tamamlanmıştı.

2010 da 25 haziranda çıkardılar galiba,Genelde sıkıntısız oluyordu ama hayırlısı bakalım

Hocam bu sene sistem değişti ya. Okullar daha doğru dürüst belli değil. E görevlendirme yapıldıktan sonra okullar değişirse sil baştan yeniden görevlendirme yapılacak. Onun için okulların oturmasını beklerler o da eylül gibi olur bence.

Geri