Hadi hayırlı olsun.
Hem de yarısı diğer branşlardan görevlendirme. Bu görevlendirmenin kalkmasını sırf bunlar için istiyorum ama yine olan sana bana olacak. Görevlendirme olmazsa onlar branşlarına döner bir şekilde ders saatini tamamlarlar da biz tam hapı yutarız.s3zgin' Alıntı:gelen onay yazısında 14 eylül itibariyle görevlendirildiğimiz yazıyordu, yazının çoğunda onaylanan arkadaşların isimleri vardı. idare çok kalabalıktı yazıyı alma şansım olmadı.. birkaç arkadaşın branşı bilgisayar olmadığı halde onların da görevlendirildiğini gördüm. branşı bilgisayar haricindeki öğretmenler formatör olarak görevlendirilmeyecekti acaba ben mi yanlış biliyorum ?
omd' Alıntı:Haydi Amasya sıra sende! Bunu başarabilirsin
Phascolarctos cinereus' Alıntı:o değilde tokattaki zümrelerle bi toplansak. hoş ben zümrelerimle pek anlaşamam ama olsun.
ömer hocam amasyadan tık yok daha uhaha:
Büyük ihtimalle öyle olur yaz tatili de piç olur...BAYSUKRU' Alıntı:arkadaşlar yazıda 14 eylül itibariyle 6 ay görevlendirme yapıldığı yazıyor.Yani 14 marta kadar mı görevlendirme yapıldı.2.görevlendirme 14mart -14 rylül 2013 arasımı olur bu duruma göre
Ek onay çıkaracaklar hocam cuma imzalanır dediler.İlçe milli eğitimin sıkıntısı çekiyoruzpin' Alıntı:hayrılı uğurlu olsun arkadaşlar dengesiz müdürüm bana daha bugün haber verdi :x