Tokat formatörlükleri onayladı...

Kodla Büyü
arkadaşım sizin milli eğitim de bakanlığa görüş sormuş mu acaba bir bilginiz var mı ? bizim milli eğitim bakanlığa görüş soracağını ve gelen yazıya göre hareket edeceğini açıkladı.. lakin bu zaman oldu hala ses soluk çıkmadı bakanlıktan gelecek görüşten..

hocam nerden duyum aldınız...
resmi bilgiyi paylaşırmısınız...web sayfasınıda bişey yok..

gelen onay yazısında 14 eylül itibariyle görevlendirildiğimiz yazıyordu, yazının çoğunda onaylanan arkadaşların isimleri vardı. idare çok kalabalıktı yazıyı alma şansım olmadı.. birkaç arkadaşın branşı bilgisayar olmadığı halde onların da görevlendirildiğini gördüm. branşı bilgisayar haricindeki öğretmenler formatör olarak görevlendirilmeyecekti acaba ben mi yanlış biliyorum ?

s3zgin' Alıntı:
gelen onay yazısında 14 eylül itibariyle görevlendirildiğimiz yazıyordu, yazının çoğunda onaylanan arkadaşların isimleri vardı. idare çok kalabalıktı yazıyı alma şansım olmadı.. birkaç arkadaşın branşı bilgisayar olmadığı halde onların da görevlendirildiğini gördüm. branşı bilgisayar haricindeki öğretmenler formatör olarak görevlendirilmeyecekti acaba ben mi yanlış biliyorum ?
Hem de yarısı diğer branşlardan görevlendirme. Bu görevlendirmenin kalkmasını sırf bunlar için istiyorum ama yine olan sana bana olacak. Görevlendirme olmazsa onlar branşlarına döner bir şekilde ders saatini tamamlarlar da biz tam hapı yutarız.

arkadaşlar yazıda 14 eylül itibariyle 6 ay görevlendirme yapıldığı yazıyor.Yani 14 marta kadar mı görevlendirme yapıldı.2.görevlendirme 14mart -14 rylül 2013 arasımı olur bu duruma göre

Phascolarctos cinereus' Alıntı:
o değilde tokattaki zümrelerle bi toplansak. hoş ben zümrelerimle pek anlaşamam ama olsun. :)

ömer hocam amasyadan tık yok daha :puhaha:

amasya bu sene hepten geç kaldı valla ben de anlamadım amasyayı çevreleyen tüm iller aldı :D bizde formatörü dışarıdan ithal edecekler herhalde :D

BAYSUKRU' Alıntı:
arkadaşlar yazıda 14 eylül itibariyle 6 ay görevlendirme yapıldığı yazıyor.Yani 14 marta kadar mı görevlendirme yapıldı.2.görevlendirme 14mart -14 rylül 2013 arasımı olur bu duruma göre
Büyük ihtimalle öyle olur yaz tatili de piç olur...

hayrılı uğurlu olsun arkadaşlar dengesiz müdürüm bana daha bugün haber verdi :x

pin' Alıntı:
hayrılı uğurlu olsun arkadaşlar dengesiz müdürüm bana daha bugün haber verdi :x
Ek onay çıkaracaklar hocam cuma imzalanır dediler.İlçe milli eğitimin sıkıntısı çekiyoruz

Geri