Toner Dolumda Sorunsuz Lazer Yazıcı

Kodla Büyü

mstfkarsli

Aktif Üye
Arkadaşlar sitede bazı yazıları inceledim ama ben güncel ve kullanan arkadaşlardan (birincil ağızdan) cevap almak istiyorum.

Daha önce samsung ml1660 vardı 1-2 kez doldurdum resetledim kullanıyordum ama yazıcı güncelleme yapmış sanırım bir türlü düzelmedi.

Ben de yeni sorunsuz bir yazıcı almak istiyorum: LAZER yazıcı olacak ve toneri doldurmak istediğimde sorun çıkarmayacak yazıcı (kendim dolduracağım).

KULLANAN ARKADAŞLAR YAZARSA SEVİNİRİM.

Sorun çıkarmayanı değil ama çıkaranlardan birini biliyorum: Epson M2000

70 TL'ye toner'i doldurttum, geri alınca gene toner hatası verdi. Çiple ilgili bir sorun varmış heralde şimdi onu çözmeye çalışıyorlar.

Xerox Phaser 3117 kullanıyorum sorunsuz çip yok :+1: ama yeniler böyle değil maalesef :-1:

hp'ler sorunsuz.
samsung'ları ilk dolumda yazıcıyla beraber gönderip yazılım yükletiyorum
epson vs hiç almam :)

samsung ml 1640 kullanıyorum 5 yıldır sorunsuz çalışıyordu geçenlerde fuser hatası verdi fırını tamir ettirdim kullanmaya devam başka yazıcı almadım
Çünkü 2 kişi kullanıyoruz sürekli baskı yapıyorum Maşallah canavar gibi çalışıyor

Samsung%2BML-1640%2BYazIcI%2BOzellikleri.jpeg

brother' ı bende öneriyorum hocam eski okulumda 5 yıl boyunca kullanıldı. toner dolumu basit. chipsiz. xerox, samsung, brother tonerleri aynı birbirinde kullanabilirsin.

Bende Samsung scx 4600 (yazıcı + tarayıcı + fotokopi) var. Çipli gerçi ama yazılım yüklettim, sorun yok. Memnunum ben.

Geri