Toprakta yaşayan balık (İlginç)

Kodla Büyü

hasari

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Toprakta Yaşayan Balık

Tıkla İzle.

Videoyu ekten indirebilirsiniz.

Ekli dosyalar

• balik.jpg
    balik.jpg
    100.1 KB · Görüntüleme: 3,304
  • toprakta yaşayan balık.rar
    toprakta yaşayan balık.rar
    4.7 MB · Görüntüleme: 340
Kelpiçlerin içinde yaşaması ve sonradan ortaya çıkması çok ilginç geldi. :roll:

@omd hocam, direk link için tşkler onu ilk mesaja da ekliyorum.

Bu tip canlıların evrim teorisini desteklediğini okumuştum bir yerlerde. Bir de zıpzıp diye bir canlı vardı, çamurla beslenen. Bir belgeselde izlemiştim.

Eski başlığı hortlatmışız ama böyle bir canlıdan yeni haberim oldu.
Salgangozlar da yağmurla toprak ıslanınca hareket edip, kuruduğunda uzun süre susuz yaşayabiliyor. Değişik bir balık. Eti yeniyor mudur ? :)

fahrican' Alıntı:
Salgangozlar da yağmurla toprak ıslanınca hareket edip, kuruduğunda uzun süre susuz yaşayabiliyor. Değişik bir balık. Eti yeniyor mudur ? :)

yeni bir söz "topraktan babam çıksa yerim" :D

kaybil' Alıntı:
fahrican' Alıntı:

yeni bir söz "topraktan babam çıksa yerim" :D
:lol:

gozzde' Alıntı:
Bu tip canlıların evrim teorisini desteklediğini okumuştum bir yerlerde. Bir de zıpzıp diye bir canlı vardı, çamurla beslenen. Bir belgeselde izlemiştim.

Evrim teorisi bitmiştir. Zaten olamazda.bir tane bile ara geçiş formu bulamamışlardır. maymun görünümlü insan kafatasınında hangi kemiklerin hangi hayvanlardan ve insanlardan oluşturulduğuda ortaya çıkmıştır. yani bir tane bile ara geçiş yokken çıkıp birde toprakta yaşayan balığın suda yaşar haline geçiş aşamasındaki ara formun bu balıklar olduğu söylenirsen iyice komik duruma düşerler artık.

Herşey yüce Allah (c.c.) ın tecellisidir. ve bir gün ona döndürüleceğiz.

İşte evrim teorisini destekleyen bir canlı. Körü körüne çürütmeye çalıştığınız teori bir gerçektir.

Geri