Toptan ıslak mendil ve bebek bezi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan earl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

earl

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar yaklaşık 40 gün önce bi kızım oldu. Bebek bezi ve yeni doğan ıslak mendil dayanmıyor :-)

Bunları toptan ve ucuza nasıl temin edebilirim. Siz nasıl yapıyorsunuz.

Marka olarak Komili yeni doğan ıslak mendil ve prima pampers premium bez kullanıyoruz.

Hocam ben HEpsiburada'dan almıştım. 2-3 büyük paket bebek bezi, 8-10 ıslak mendil, deterjn felan. Buradaki marketlere göre daha hesaplıydı ve kargo ücretsizdi.

Ürünler zamanında ve iyi şekilde geldi. Sorun yaşamadım. Tavsiye ederim.

Re: Ynt: Toptan ıslak mendil ve bebek bezi

Toptancı bulmak mesele. Hepsi burada o kadar da uygun olmuyor çoğu zaman. Tavsiye edebileceğiniz uygun güvenilir bir site var mi?

fırsat sitelerini, akakce tarzı fiyat karşılaştırma sitelerini ve donanımhaber sıcak fırsatlar gibi indirim meraklılarının toplandığı yerleri takip edip, yakaladığınız ilk fırsatta stok yapın hocam.

bezleri toptan alma..
ya da alacaksan boy boy al ki, iki gün sonra çocuk büyüyecek inşallah .. sıkıntı olmasın

Ben www.annelutfen.com sitesinden alışveriş yapıyorum. Güvenilir bir site. Genellikle belirli zamanlarda indirim kodu yayınlıyorlar. İnternetten anne lütfen indirim kodu diye araştır birsürü çıkıyor. TTNET 100 TL üzeri alışverişe 20 tl indirim veriyordu en son. Tavsiye ederim baya uyguna geliyor.

Geri