torrent açıkken internet gidiyor

Kodla Büyü

safran

Seçkin Üye
Seçkin Üye
MErhaba arkadaşlar ben torrentı yeni kullanmaya başladım sizlerdan yaşadığım bir sorunla ilgili yardım istiyorum. Bittorent kullanıyorum. Programı çalıştırdığımda nete giremiyorum. Programı kapatınca da giremiyorum. Ta ki ağ bağlantımı onar diyorum ancak o şekilde nete bağlanabiliyorum. MSN dahil hiçbir şekilde nete giremiyorum hatta modemin arayüzüne bile ulaşamıyorum. Kablosuz ağ kullanıyorum. modemin firewall ını bile güncelledim nette yazan ayarları yaptım ama çözemedim.

Uzun zamandır bittorrent kullanıyorum böyle sorun yaşamadım. Eğer internet çok yavaşlamışsa indirme ve gönderme oranını ayarlıyorum çok yavaş değilse de açık bırakıyorum. Kapatınca bildirim alanına geliyor buradan sağ tıklayıp kapat tıklarsan ancak bittorren o zaman kapanıyor bilgin olsun.

teşekkür ederim cevaplar için ama benim sorunum torrentı kapatınca düzelmiyor ancak bağlantının üzerine gelip onar deyince düzeliyor. Yani modemle bağlantımı kesip tekrar yapınca düzeliyor. anlamadım gitti

safran' Alıntı:
teşekkür ederim cevaplar için ama benim sorunum torrentı kapatınca düzelmiyor ancak bağlantının üzerine gelip onar deyince düzeliyor. Yani modemle bağlantımı kesip tekrar yapınca düzeliyor. anlamadım gitti
DNS den kaynaklanıyor olabilir.

Hocam modemin arayüz ekranında ağ>ağ adres çeviricisinine girin (NAT) sağ tarafa açılan sayfada 512 2048 yapıp kaydedin sorununuzun çözüldüğünü göreceksiniz.

1- Modemin dandikliği neden olabilmektedir. örn. airties modemler. Başka modemle deneyebilirsiniz.
2- Modeme yeterli elektrik beslemesi gelmezse olabilir. Adaptörü değiştirdiyseniz vs. yanlış volt amper olayı neden oluyor olabilir.

hocam bilgisayarınızda ağ yapılandırması yapın , iki adet port açıp kullandığınız torrent programına gerekli girişleri yapın. modem kitlenmeyecektir

Geri