TOSHİBACILAR

Kodla Büyü

beslenmeciler

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar satellite A100 denilen bir laptop var elimde. Tüm driverlerini kuruyorum fakat ethernet denetleyici ve wireles lan'ı kuramıyorum. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa. Yardımcı olurlarsa sevinirim...

Kendimde de A200 1cr var onu xp ye çevirdim ama bu alet bir türlü kabul etmedi. Bi anlam vermiş değilim. Recovery cd den kurduğum zaman tüm harddiski siliyo. Tüm belgeler gidiyo. Çok berbat bir durum...

Bu arada herkes elindeki driverleri buraya eklerse daha güzel olur. Ben en kısa zamanda Toshiba satellite a200 1cr modelinin driverlerini buraya ekleyeceğim. Ana başlıklar altında açarsak daha düzenli olur sanırım...[/b]

kendi bilgisayarımda evet. Yani A200 1 cr modelinde. Bunda hiçbir problem yaşamadım. Ama arkadaşın bilgisayarı zaten xp idi. xp ultimate kurdum. ama driverleri yoktu elimde. Benimkisiyle karışık birşeyler kurdum. oldu. Ama ethernet ve ağ bağdaştırıcısını bir türlü kuramadım. Şu anda recovery atıyorum. Ordan driver magician ile driverleri çekip, tekrar yüklemeyi düşünüyorum. Bakalım nolcak :roll: :roll:

Merhaba herkese,,Bir sorum olcaktı size..Benim pc min modeli A200 1 M4..Geçen gün hiç bir şey yokken ekrandan görüntü gitti birden kapandı pc anlamadım :( :( Makina çalışıyor ama ekran simsiyah yani görüntü gelmiyor sizce sorun ne olabilir bir bilgisi olan var mı ya da başına böyle bir olay gelen daha önce yardım edin lütfen :((( Şimdiden teşekkürler ....

açıkçası böyle bir hatayla karşılaşmadım. Donanımsal bir problem olabilir. Yani ekran ile pc arasındaki entegrelerden kaynaklanıyo olabilir.

Ne derlerse desinler en dandik ve bu dandikliği karşısında en pahalı markadır. Hiçbir arkadaşıma tavsiye etmiyorum. Memnun olduğum tek bir parçası bile yok inanın bana.Bende M40x-119 modeli var.
panasonic Mathsima 831s model DVD-RAM var üzerinde bu kadar DVD ayıran bir sürücü daha görmedim. Firmware yapamıyosun doğru düzgün de DVD ye yazamıyosun öyle elinde kalıyo.
Bu kadar kötü wireless e bağlanan bir kart daha görmedim. İki oda yandan az sinyali alıyorum. Apartmanın altındaki bakkal benim modemi iyi algılıyo :)
hele ısınma problemine problemine diyecek yok.Neyseki sonunda fan bozuldu da sonunda 50$ a bi fan aldım sorun çözüldü diyecekken elimi attığım kablo kopuyor. Birde onlarla uğraştım bi süre.

Aynı özellikteki bilgisayarlara kaliteli marka die bi sürü para veripte sakın toshiba almayın . Kesinlikle önermiyorum..

Arkadaşım benimde yaşadıklarımı anlatayım birazcık sana. Sanırım senin modelinde bir problem var. A200 1cr modelini alalı 1 yıl oldu. Usb lerin tasarımı çok iyi. Çünkü usb mouse takmak istediğinde hemen sağ tarafta elinin altında usb girişi var. Wireless çekim gücü konusuna gelince evimin karşısında çift refujlu bir yol geçmek suretiyle bir okul var ve oradaki sinyalleri rahatlıkla alabiliyorum. Evimin her tarafında kendi modemimden çekim gücü "mükemmel" olmak şartıyla kullanıyorum. Devam edeyim. aynı şekilde ben 949 dolara almıştım ürünü ve 10 gün arayla arkadaşıma hp nin 899 dolar olan bir modelini aldım. ikisini yan yana koydum. çekim gücü benimkisi mükemmel iken arkadaşıma fiyatı ucuz diye aldığım ürün çekim gücü "iyi" şeklinde gördüm. dvd rw konusunda yine kesinlikle en ufak bir problem yaşamış değilim. 1024 ram olduğu için vista geç açılıp kapanıyodu. 1 ay dayanabildim ve hemen xp ye geçtim. Xp driverlerini sorunsuz olarak indirip kurdum. Benimle birlikte formatör arkadaşımın birisinde hp laptop var. Kendisi xp driverlerini bulamadı. edemedi Bilgisayarcıya verdi. onlar kursunlar diye. onlarda kuramadılar ve arkadaşım zorunlu olarak vista kullanmaya devam ediyor.Isınma konusuna gelince kesinlikle şeytan kulağına kurşun en ufak bir problem yok.Ha bir ing. arkadaşımız benden önce toshiba a 100 serisinden aldı. onunkisinde ısınma problemiyle karşılaştık. Donup kalıyodu. Elime aldım alt fanını bir temizledim. Şimdi o da sorunsuz olarak kucağında kullanıyor. Açıkçası ben bütün arkadaşlarıma gelin toshiba alalım diyorum ve öneriyorum. Haa şunuda ilave edeyim şu anda pc de 64 adet değişik program yüklü. Yani üzerine dantel koyup bekleten birisi değilim kesinlikle :) :) :) :) :)

kararını siz verin dostlar....

arkadaşlar ben ya toshiba ya da sony almayı düşünüyodum fakat bir çok üstada danıştım herkes toshibayı tavsiye etti... toshiba almaya karar veerdim fakat hangi aile? siz hangisini önerirsiniz? yani almışken şöle beni uzun süre idare edecek bişey almak istiyorum hoş çok fazla bişi yapmıycam ama olsun almışken biraz iyi olsun istiyorum, fakat en fazla 3000 ytl bütçem var...SİZCE HANGİSİ??
1- Satellite 2-Satellite Pro 3-Qosmio 4- Portégé 5- Tecra
Tavsiye attiğiniz ailenin hangi serisinin de iyi olduğu hakkında bilgi verirseniz sevinirim...
yardımlarınızı bekliyorum....

satellite serisini kullanıyorum arkadaşım. şimdiye kadar çok şükür bi problemim yok. olmadıda. uzun süreli kullanmak istiyorsan, max. rami yüksek tutmanda fayda var. yani desteklediği ram miktarı. satellite pro3-Qosmio tavsiye ederim. ama dizüssünde tavsiyem çok büyük meblalar ödeyip uzun süreli kullanmak yerine, daha minimum(marka) meblalar ödeyip, 2 yıl sonra bir yenisini almak daha iyi olur diye düşünüyorum...

Hocam Quosmi lar aşırı pahalı Portege ve Tecralarda daha çok taşınabilir veya hafif olmasından dolayı tercih sebebi. Bende A 200 23 U var Satallite serisinden ve çok memnunum tavsiye ederim

beslenmeciler' Alıntı:
Arkadaşlar satellite A100 denilen bir laptop var elimde. Tüm driverlerini kuruyorum fakat ethernet denetleyici ve wireles lan'ı kuramıyorum. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa. Yardımcı olurlarsa sevinirim...
[/b]

hocam o ethernet denetleyici sorununu hallettin mi? Bende sürücü dvd sini kaybetmiştim internetten indirdim sürücüleri ama ethernet denetleyici çalışmıyor. Kabloyla İnternete bağlanabiliyorum ancak wirelesı kullanamıyorum. Oysa ki wireles sürücüsünü de yüklemiştim.
Arkadaşlar bu konuda yardımcı olabilecek olan varsa sevinirim .

Geri