Toshiba’dan PC’nizi yenileme fırsatı!

Kodla Büyü

bilkem

Site Gezgini
Toshiba önemli bir işe imza atarak, Toshiba’dan vazgeçmek istemeyen müşterilerine özel bir fırsat sunuyor.
Artık dileyen müşteriler kullanmakta olduğu Toshiba dizüstü bilgisayarını, güncel teknolojilere sahip yepyeni bir Toshiba dizüstü bilgisayar ile değiştirebiliyor. Mevcut bilgisayarınızın, ihtiyacınız olan performansı karşılayamadığını düşünüyorsanız, şık ve en yeni teknolojik özelliklerle donatılmış bir Toshiba dizüstü bilgisayara sahip olmak size bağlı.
devamını okumak için

http://www.bilgisayardersi.net/wp/toshibadan-pcnizi-yenileme-firsati tıklayınızz

aslında bunu bütün bilgisayar firmaları yapmalı. diğer türlü elinde kalıyor resmen teknoloji çöplüğü oluşuyor

Haber verdiğiz için sağolun hocam, bakalım.
hmp.gif

değişim yine ücretli olacakmış arkadaşlar. yani sizin bilgisayarınıza bir değer biçip ona göre üste para vermeniz gerekecek. ne kadar fiyat belirleyecek bakalım deneyeceğim

egeman84' Alıntı:
değişim yine ücretli olacakmış arkadaşlar. yani sizin bilgisayarınıza bir değer biçip ona göre üste para vermeniz gerekecek. ne kadar fiyat belirleyecek bakalım deneyeceğim
e herhalde öyle olur.bedavaya yaaprlar mı?gönderdiğimiz laptopu bi fiyata sayacaklar

yaa beni de aradılar. dünyanın farkını istiyorlar. baneim bilgisayarım maşallah çok iyi. bir batarya off :verymad: onuda şarjda kullanıyorum. artık. bilgisayart iş görmez yada eski ise mantıklı. 2 yıl olmuş gel 1100 liraya değiştirelim diyorlar. oda aynı özellikli olanı. üst versiyon özellikli olanları bakmadım bile.iyi düşünmek gerek.

bilisim_09' Alıntı:
yaa beni de aradılar. dünyanın farkını istiyorlar. baneim bilgisayarım maşallah çok iyi. bir batarya off :verymad: onuda şarjda kullanıyorum. artık. bilgisayart iş görmez yada eski ise mantıklı. 2 yıl olmuş gel 1100 liraya değiştirelim diyorlar. oda aynı özellikli olanı. üst versiyon özellikli olanları bakmadım bile.iyi düşünmek gerek.

Hangi model bilgisayar için fiyat önerdiler?

Özellikleri neydi acaba?

Uygun bir öneriyse değerlendirilebilir aslında

Fiyat farkları C660-2TG model ürün KDV dahil 650 TL, C660-2TH model ürün KDV dahil 600, L775-15N model ürün KDV dahil 1100, L750-1NF model ürün KDV dahil 1200 :scared:

catlakkiremit' Alıntı:
egeman84' Alıntı:
e herhalde öyle olur.bedavaya yaaprlar mı?gönderdiğimiz laptopu bi fiyata sayacaklar

bilisim_09' Alıntı:

eski buzdolabını gel 100tlye sayalım 1500 liraya yenisini kakalayalım mantığını kastetmiştim hocam

bakalım bende de 2 yıllık f60-11d var. 3140 tlye almıştım. şimdi ne verecekler bakalım göreceğiz, iyilik mi yapıyorlar yoksa amaç başka mı!

Geri