toshiba - asus 2 model arasında kaldım

Kodla Büyü
arkadaşım asusu önermiyorum. özellikle anakartına dikkat et intel olsun. ben asus aldım dikkat etmedim anakartı sis marka çıktı şimdi performans yerler de sürünüyor. eski core duo laptop bile bundan iyi çalışıyor.

Arkadaşım oncelıkle ıstanbul bilişimi tavsıye etmem.Çünkü o firma kendi garantısını verdıgı ıcın fıyatları dıger fırmalardan daha uygun. Ben gecen sadecenotebook.com dıye bır sıte buldum hakkında arastırma yaptım guvenlı gıbı. Toshıba dayanıklı fakat fıyat olarak yuksektır. Asus notebooklar ıse toplama kampı gıbı yanı: hdd,dvd,ekran...vs hepsı farklı fırmalardan. Benım tavsıyem lenovo IBM fırmasının yan urunudur ıc mımarısı tamamen IBM uretımıdır. Eğer lenovodan şikayetın olursa ben buradayım ve hafıftır.

versace' Alıntı:
Arkadaşım oncelıkle ıstanbul bilişimi tavsıye etmem.Çünkü o firma kendi garantısını verdıgı ıcın fıyatları dıger fırmalardan daha uygun. Ben gecen sadecenotebook.com dıye bır sıte buldum hakkında arastırma yaptım guvenlı gıbı. Toshıba dayanıklı fakat fıyat olarak yuksektır. Asus notebooklar ıse toplama kampı gıbı yanı: hdd,dvd,ekran...vs hepsı farklı fırmalardan. Benım tavsıyem lenovo IBM fırmasının yan urunudur ıc mımarısı tamamen IBM uretımıdır. Eğer lenovodan şikayetın olursa ben buradayım ve hafıftır.

Hocam toshiba tüm parçaları kendisi mi üretiyor ki Asus a toplama kampı demişsiniz. Hocam bence boşuna fazla para vermeyin asustan şaşmayın. Grafik kartı benim için çok önemli değil dersenizde lenovonun p8600 işlemcili bir dizüstü bilgisayarı var, şu an piyasada 730 TL civarı olması lazım, bir inceleyin isterseniz

fluent' Alıntı:
versace' Alıntı:

Hocam toshiba tüm parçaları kendisi mi üretiyor ki Asus a toplama kampı demişsiniz. Hocam bence boşuna fazla para vermeyin asustan şaşmayın. Grafik kartı benim için çok önemli değil dersenizde lenovonun p8600 işlemcili bir dizüstü bilgisayarı var, şu an piyasada 730 TL civarı olması lazım, bir inceleyin isterseniz

Sayın hocam ben tosjıbaya bır sey demedım kı sadece pahalı dedım.Toshıbaya verecegınız paraya daha ıyı ıslemcılı ekran kartı ıyı bır laptop alırsınız.Toshıbanın tek guzel tarafı ses sıstemı bence. Asus note benım kadar satmamıssındır. Ben hemen hemen tum laptopları kullandım ama asus tercıh etmeme sebebım parcaları toplama. Lenovo ınceledınmı hıc bılmem ama bakmanı tavsıye ederım.

tabiki asusu. n53sn modellerini bende çoktandır takip ediyorum. Süper bilg.lar.ekran kartları arasında dağlar kadar fark var toshibayla..paran varsa pusuya yat bekle bimeksde vatandda 1900 e düştüğünü gördüm.

Asus'a toplama kampı demişsiniz hangi marka tüm parçaları kendisi üretiyor ki? HDD'yi bir yerden RAM bir yerden. Hepsini üreten bir marka yok zaten! Ama asus kendisi anakart yapıyor. Asus alıpta anakartı farklı çıkan arkadaşımız o laptop'u ucuza almıştır ozaman :) çünkü kendi anakartını takmayıp başka anakartını takmış. Ben Asus kullanıcısı olarak sanada Asus tavsiye edebilirim kardeşim ;) Anakartımda asus :)

Lenova'da fena marka değildir.Piyasaya baya bir girdi.Fiyatları da ucuz olunca.Kimde laptop görsem markası lenova :)

dj_alper' Alıntı:
Asus'a toplama kampı demişsiniz hangi marka tüm parçaları kendisi üretiyor ki? HDD'yi bir yerden RAM bir yerden. Hepsini üreten bir marka yok zaten! Ama asus kendisi anakart yapıyor. Asus alıpta anakartı farklı çıkan arkadaşımız o laptop'u ucuza almıştır ozaman :) çünkü kendi anakartını takmayıp başka anakartını takmış. Ben Asus kullanıcısı olarak sanada Asus tavsiye edebilirim kardeşim ;) Anakartımda asus :)

Lenova'da fena marka değildir.Piyasaya baya bir girdi.Fiyatları da ucuz olunca.Kimde laptop görsem markası lenova :)

Ucuza falan almadım 1800 TL idi aradığım model kalmamıştı bu laptopunda HDDsi fazla diğer özellikleri aynı diye bir anda mağazada buna yöneldim ve sonuç hüsran benim de aklıma asus anakartının intel ya da asus tan başka bişey çıkacağı gelmezdi. Ama bununla da bitmiyor kasa çok şık olmasına rağmen klavyedeki çıtırdamalar, tuşların takılması basmaması gibi sorunlar da var. Kaldı ki ben çok dikkatli kullanırım ona rağmen sorunlar baş göstermeye başladı.

Asus kötüdür demiyorum tabi ki her markanın modelinin kendine göre sıkıntıları vardır. Bence hangi marka modeli alıyorsan kullanan birilerinden öneriler alarak satın alınmalı. Ha bir de hoparlörler ekranın ön tarafında olursa ses kalitesi daha ii olur, ön tarafta olduğunda ses çıkmıyor :(

hocam iki bilgisayarı karşılaştırırken dikkat ettin mi bilmiyorum ama ben sana bazı farkları sıralayayım, ben de almayı düşünüyorum senin karşılaştırdığın asus modelini. şu an tek geçiyorum asus n53sn-sz129v
-asusda 6 gb 1333 ram var, toshibada 4 gb 1333 ram var.
-asusda lisanslı windows7 home PREMIUM işletim sistemi var, toshibada işletim sistemi YOK
-asusda BLU-RAY okuyucu - dvd-rw var, toshibada dvd-rw var.
-asus Full HD LED Ekran (1920 X 1080), toshiba LED HD (1366x768).
-asusda 2 gb gt550 ekran kartı var, toshibada 1gb gt 525

toshibanın tek üstün tarafı var, o da bilgisayar kullanırken aynı zamanda ütü olarak da kullanabiliyorsun. Eğer soğuk iklim bölgesinde iseniz toshibayı düşünebilirsiniz, özellikle kış aylarında ısıtıcı görevi de görüyor.

sanırım siz yanlış model ile karsılaştırdınız toshiba ile asusun farkları
asus full hd ekran var , 640 gb 5400 hdd var (toshiba 500 gb 7200rpm)
asus ekran kartı max 2 gb (toshiba 3 gb)

Geri