Toshiba laptop açılmıyor....

Kodla Büyü

feridekorkmaz

Site Gezgini
Bilgisayarım Hiç açılmıyor.siyah ekranda kalıyor.XP ile onardım açıldı.Ama kapatınca yine açılmıyor ne yapabilirim.<<<<<<<<<yardımcı olun lütfen......

feridekorkmaz' Alıntı:
Bilgisayarım Hiç açılmıyor.siyah ekranda kalıyor.XP ile onardım açıldı.Ama kapatınca yine açılmıyor ne yapabilirim.<<<<<<<<<yardımcı olun lütfen......

Aynı sorun bendede başladı.Daha dün akşam kullandığım bilgisayar şimdi açılmıyor.Toshiba satalite A210-19J
markası.Pilini çıkardım,adaptörü değiştim,amuda kaldırdım :mrgreen: hala açılmadı.
Ne yapayım :?

Sistem geri yükleme yapmayı denediniz mi? Açılış için gerekli olan sistem dosyalarınız zarar görmüş olabilir...

Nasıl yapacağım sorusunun cevabı ise bilgisayarınız açılırken F8 tuşuna basın ve Güvenli Kipte açı seçin, daha sonra Başlat > Programlar > Donatılar > Sistem Araçları > Sistem Geri Yükleme, daha eski bir tarih seçerek sisteminizi eski haline getirmeyi deneyin... Bol şans... 8)

bu ne ya böyle. 2008 de soru sorulmuş, bir yıl sonra bir kişi cevap vermiş, cevaptan 2 yıl sonra yine konu gündeme gelmiş ilginç.... Ben de 2012 kasımında aynısını sorucam. zira elimdeki toshiba enfazla 1 yıl daha dayanır. :P

serdemir' Alıntı:
bu ne ya böyle. 2008 de soru sorulmuş, bir yıl sonra bir kişi cevap vermiş, cevaptan 2 yıl sonra yine konu gündeme gelmiş ilginç.... Ben de 2012 kasımında aynısını sorucam. zira elimdeki toshiba enfazla 1 yıl daha dayanır. :P

haha :puhaha: hiç dikkat etmemiştim sabahtan baktığımda, akşam bende yorum yazarım bu başlığa dediydim, 2008de aldığım toshiba laptop aynı dertten muzdarip, anakart kısadevre yapıyomuş, yenisini alacam el mecbur diyecektim ki, bide ne göreyim... :P
eski çamlar bardak oldu, eski toshibalar hesap makinası...

ben bu ödevi nasıl yapacam siz bana onda yardım edin yapmayı denedim ama olmuyor wampserver bir sorun mu var ne :puhaha:
<?
if
<?php
$sayi1=kullanıcı adı;
$sayi2=şifre;
$giriş=$sayi1+$sayi2;
if($giriş==8)
{
echo"giriş başarıyla gerçekleştirilmiştir";
}
else
{
echo"kullanıcı adı ve şifrenizi kontrol ediniz";
}
?>
kontrol edin çıkıcak

kullanıcı adı ve şifrenizi

<?
if
<?php
$sayi1=kullanıcı adı;
$sayi2=şifre;
$giriş=$sayi1+$sayi2;
if($giriş==8)
{
}
else
{
echo"kullanıcı adı ve şifrenizi kontrol ediniz";
}
?>

sözbende' Alıntı:
feridekorkmaz' Alıntı:

Aynı sorun bendede başladı.Daha dün akşam kullandığım bilgisayar şimdi açılmıyor.Toshiba satalite A210-19J
markası.Pilini çıkardım,adaptörü değiştim,amuda kaldırdım :mrgreen: hala açılmadı.
Ne yapayım :?
<?
if
<?php
$sayi1=kullanıcı adı;
$sayi2=şifre;
$giriş=$sayi1+$sayi2;
if($giriş==8)
{
}
else