TOSHIBA notebook teknik servis rezaleti...

Kodla Büyü

finefrenzy

Aktif Üye
Değerli arkadaşlar,

Çevrenizden, "hocam notebook alacağım ne tavsiye edersiniz" sorusuyla hemen hemen hepimiz karşılaşıyoruz. Bu konuda tavsiyelerinizi daha gerçekçi yapabilmeniz için bir bilgiyi paylaşmak isterim:

%100 kesin bir bilgi vereyim. TOSHIBA nın Türkiye servisi tam anlamıyla: REZALET! Toshiba markası kaliteli olabilir ama servise düştünüz mü Y-A-N-D-I-N-I-Z! Toshibanın Türkiye servisi Istanbul Üsküdar'da. Benim 5 aylık notebooku servise 2. gönderişim. Bu kadar ilgisiz ve plansız çalışan bir servis Toshiba'ya yakışmıyor. Şikayet sitelerinde araştırın görürsünüz zaten.

Toshiba servisini 2 gündür arıyorum en az 10 dakika bekledikten sonra cevap veriyorlar. Çoğu kez telefonun sesini dışarı verdim; başka işle uğraşırken bekletme kaydı çalıp çalıp durdu. Diğer yandan servisteki elemanların iletişim becerisi çok zayıf. Sizle azarlar gibi konuşuyorlar. Birinin dediğini diğeri yalanlıyor...Garanti kapsamındaki ölü piksel probleminde bile fiyat teklifinde bulundular. 40 TL'de işçilik! Bu arada eğer yaptırmaktan vazgeçerseniz her türlü 40 TL ödeyeceksiniz şeklinde yazıyor, fiyat teklif belgesinde...

Özetle, Toshiba Teknik servisi çok sıkıntılı...

Bilginize...

Geri