tp link 54m wireless acces point

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bt3468
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

bt3468

Seçkin Üye
Seçkin Üye
tp link 54m wireless acces point
içine yaptıysam giremiyorum

192.168.1.254 yazıyorum olmuyor.....

ne yazmalıyım....

Access pointe ağ kablosu ile bağlanıp 192.168.1.1. yazmayı denedin mi sayın hocam?

TP linkin WA-901 ND modelinde yapılandırma için direk kablo ile bağladığınız bilgisayara elle 192.168.1.100 ip sini vermeniz isteniyordu. Diğer türlü arayüze girilmiyordu. Sizdeki modelde buna benzer bir ayarlama yapmak gerekebilir.

Access point daha önce yapılandırılmış ise farklı bir IP verilmiş olabilir. Aynı ağda aynı modelden birden fazla varsa IP çakışmasını engellemek için son haneleri değiştiriliyor. Resetlemeyi deneyebilirsiniz.

resetleyip
192.168.1.1
192.168.1.100
192.168.1.254 denedim

modeli tp link tl-wa501g

Hocam tplinkte oluyor böyle durumlar En iyisi acces pointinizin yazılımını indirin kablo ile bağlantı kurun. yazılımı çalıştırın yazılımla devam edince acces pointi görüyor ileri derken bir yerde ap in ipsini sıfırlıyor ekranda yazıyor o ekran geldiğinde tarayıcı ile o adrese girin. acces pointe ulaşacaksınızdır. Bende evde kullanıyorum tplinkin başka bi modelini bu şekilde giriş yapıyorum. ilk aldığımda sanırım hocamın dediği gibi sabit ip vermiştim o şekilde girmiştim tam hatırlayamadım ama en kolay bu şekilde giriş yapıyorum. Mesela şuan internete bağlıyım modeme ulaşabiliyorum ama acces pointime ulaşamıyorum

Geri