tplink modem ile airtes access point sorunu

Kodla Büyü

gurses

Üye
Arkadaşlar okulda tplink w8951nd modem kullanmaktayız.2katta modem çekmediği için airtes AP-302 access point var.Fakat bir türlü ayarlıyamadım.Airtes mesh modunda tplink görüyor.listeye ekliyorum ama bir türlü bağlantı sağlanamıyor.Tplink te qss modunu kapattım,şifrelemeyi wep moduna aldım.Yayın kanallarını eşleştirdim.Ama nafile görmüyor.Çözüm önerileriniz bekliyorum.
Şimdiden teşekkürler

AP arayüzünden Gateway bölümüne 192.168.1.1 girmelisiniz ayarları yaptıktan sonra modem arayüzünden modemi resetle. AP Mesh ile eklemişsen şifrelemele türünü ve doğru şifreyi de girmeyi unutma.

hasari hocm bu arada, geçen gün bende sorunumu hallettim, teşekkürü unutmuştum, sağolasın :+1:

serkanaytekin' Alıntı:
hasari hocm bu arada, geçen gün bende sorunumu hallettim, teşekkürü unutmuştum, sağolasın :+1:
Sana yemek borcu yazmıştık. Öyle bir teşekkürle bu iş olmaz. :D

hasari' Alıntı:
serkanaytekin' Alıntı:
Sana yemek borcu yazmıştık. Öyle bir teşekkürle bu iş olmaz. :D

başım üstüne ne demek, izmire veya aydına yolunuz düşerse ısmarlarım. Ama yemeklik bir problem değildi :puhaha: (şaka şaka)

Ben çok uğraştım, bir türlü çözemedim. IP numaralarını 2.1 - 1.1, her türlü denedim olmadı. En sonunda modemi değiştirdim. Daha da farklı marka modem-ap kullanmam. TP-Linki de bir daha satın almam-aldırmam.

Geri