tplink wireless adaptör çekim alanı nedir?

Kodla Büyü

ozlem22

Süper Üye
Süper Üye
okuldan bi arkadaş wireless adaptörü almış müdürün odasındaki kablosuz modemden internete bağlanabilmek için, sınıf ve oda arasında 10m filan var ama sinyal gücü çok düşük diyor ve bağlanmıyor, bunların çekim alanı kaç metre ki?? illa ki access point mi kullanmak gerekicek ??? bahsettiğim adaptör şu http://www.bimeks.com.tr/urun/108198/tp ... aptor.aspx

evet iyiymiş bu ama sonuçta alınmış bi cihaz var ortada onu napıcaz?? hem kaç metreye kadar çekiyo o tplink onu merak ediyorum ben, yani aynı katta ve arada 10metreden daha az mesafe olan bi yerde neden çok düşük sinyal gücü olsun ki pööfff :((

ozlem22' Alıntı:
evet iyiymiş bu ama sonuçta alınmış bi cihaz var ortada onu napıcaz?? hem kaç metreye kadar çekiyo o tplink onu merak ediyorum ben, yani aynı katta ve arada 10metreden daha az mesafe olan bi yerde neden çok düşük sinyal gücü olsun ki pööfff :((
Onun anteni 2 dpdir. USB girişlide olduğundan sinyal iyice zayıflıyordur. Masa dolap molap oluncada iyice berbatlaşıyor. USB uzatma kablosu ile daha iyi sinyal alacak bir yere koyabilirsiniz ama dediğim gibi cihazın kendisi kötü. :)

hasari' Alıntı:
ozlem22' Alıntı:
Onun anteni 2 dpdir. USB girişlide olduğundan sinyal iyice zayıflıyordur. Masa dolap molap oluncada iyice berbatlaşıyor. USB uzatma kablosu ile daha iyi sinyal alacak bir yere koyabilirsiniz ama dediğim gibi cihazın kendisi kötü. :)

hım bi de öyle deneyelim o zaman teşekkürler :)

Geri