TRAŞ MAKİNESİ

Kodla Büyü

gelişimci

Seçkin Üye
Seçkin Üye
eşimin doğum günü için bugün acilen ona bir traş makinesi almak istiyorum
burada birkaç konu açılmış nerdeyse hepsini okudum
şuan bimeks te -gidebileceğim yakın bir yer olarak- braun cruzer6 ya karar verdim gibi ama yine de yanlış bir seçim yapmak istemiyorum almışken para vermişken iyi bir şey olsun istiyorum

http://www.bimeks.com.tr/urun/118742/br ... inasi.aspx

sizce nasıl bunu alayım mı arkadaşlar :?:
lütfen cevap verirseniz sevinirim

Panasonic RL21 Tıraş Makinası bunu alınız.118 Tl çok daha iyi bir makine. 10 bin devir ,üç bıçak ve bir haftaya varan şarj ile ben memnunum. Ayrıca yıkanabiliyor ve su geçirmez. Cildim hassas denemediğim makine kalmadı.(Philips,Braun,Remington) Bu ürüne 1 haftada alıştı. Üstelik jilete yakın traş yapıyor. Ben 50 Tl pahalı olarak 5 ay önce aldım. Alabiliyorsanız bir üst model alın 13 bin devir ve nano bıçak ile çok daha mükemmel.

hocam philipsten vazgeçmeeeeeee onü ızgaralılar çabuk bozuluyo ızgara delikleri kırılıp genişliyor ve yüze acı veriyor. Yuvarlak başlıklardan tavsiye ederim. Eniştemin senelerdir aynı makineyi kullandığını biliyorum.

gelişimci' Alıntı:
http://www.gold.com.tr/panasonic-es-8243-sarjli-islak-kuru-tiras-makinesi_u

bu da çok tuzlu ama yoksa bu ürün mü
bi arkadaş bu ürünü fazlasıyla övmüş ama fiyat nerdeyse 2 katı

eşimin sakallar da sert ve sık
iyi bir makine olması şart sanırım :?
Onun 240-50 civarı olanları da hemen hemen aynı kalitede. Bir arkadaş ızgaranın iyi olmadığını söylemiş. Braun marka ızgaralı kullandım kısmen dediği doğru ancak Panasonic ızgaralar olağanüstü esnek ve ince. Ayrıca ızgaralar 2-3 senede bir yenilenir. Makina sıfırlanır. Bu Braun'da böyledir. Elek yenilenmeden ebedi kullanım diye bir şey söz konusu değildir. Döner başlıklar cilde elek kadar yanaşamıyor ve ısındıkça tahriş söz konusu olabiliyor. Philips'in kremli modelinde dahi sakal kalıntıları yüzünden sinirleniyordum. Traş makinasından umudumu kesmiştim ki araştırma ve tavsiyelerden sonra Panasonic aldım. Gerçekten teknolojisi farklı. 43 yaşımda nihayet istediğim bir makine .......

familyman' Alıntı:
gelişimci' Alıntı:
http://www.gold.com.tr/panasonic-es-8243-sarjli-islak-kuru-tiras-makinesi_u

bu da çok tuzlu ama yoksa bu ürün mü
bi arkadaş bu ürünü fazlasıyla övmüş ama fiyat nerdeyse 2 katı

eşimin sakallar da sert ve sık
iyi bir makine olması şart sanırım :?
Onun 240-50 civarı olanları da hemen hemen aynı kalitede. Bir arkadaş ızgaranın iyi olmadığını söylemiş. Braun marka ızgaralı kullandım kısmen dediği doğru ancak Panasonic ızgaralar olağanüstü esnek ve ince. Ayrıca ızgaralar 2-3 senede bir yenilenir. Makina sıfırlanır. Bu Braun'da böyledir. Elek yenilenmeden ebedi kullanım diye bir şey söz konusu değildir. Döner başlıklar cilde elek kadar yanaşamıyor ve ısındıkça tahriş söz konusu olabiliyor. Philips'in kremli modelinde dahi sakal kalıntıları yüzünden sinirleniyordum. Traş makinasından umudumu kesmiştim ki araştırma ve tavsiyelerden sonra Panasonic aldım. Gerçekten teknolojisi farklı. 43 yaşımda nihayet istediğim bir makine .......
Hocam hangi modelini kullanıyorsunuz ?

panasonic markasının makinelerini almadan önce araştırın. 13000 devir 30 derece bıcaklı su geçirmez bir makine alırsanız cildine zarar vermez.

Arkadaşın dediği gibi; 13000 devir 30 derece eğimli elek ,su geçirmeme ve nano bıçak olan herhangi bir modeli işinizi rahatlıkla görecektir. Şimdi 4 bıçaklı modelleri de var ki harikulade. Ben alırken 170 Tl gibi bir fiyata çıkabilmiştim. 240-250 civarı dediğim özelliklerde makineler vardı. Başlık her yöne hareket edebiliyor ve traş sonrası temizliği için solüsyon vb. masraf gerekli değil. Sıvı sabun ile 20 sn. çalıştırıp durulamak yetiyor.

familyman' Alıntı:
Arkadaşın dediği gibi; 13000 devir 30 derece eğimli elek ,su geçirmeme ve nano bıçak olan herhangi bir modeli işinizi rahatlıkla görecektir. Şimdi 4 bıçaklı modelleri de var ki harikulade. Ben alırken 170 Tl gibi bir fiyata çıkabilmiştim. 240-250 civarı dediğim özelliklerde makineler vardı. Başlık her yöne hareket edebiliyor ve traş sonrası temizliği için solüsyon vb. masraf gerekli değil. Sıvı sabun ile 20 sn. çalıştırıp durulamak yetiyor.
30 Derece eğimli bıçak olacak. Düzelteyim.

kaç yere panasonic baktım yok yok yok
birkaç yer gezdim bulamadım ben de braun cruzer 5 aldım bimeksten 229 tl ye 23tl de hediye çeki verdi
inşallah pişman olmam

by_katliam' Alıntı:
ustura takımı al,en anlamlı hediye :++:

Erkek adam ustura ile traş olur ; )
Şaka bir yana Philips AT-890 AquaTouch kullanıyorum çok memnunum,yıllarımı boşa harcamışım traş bıçaklarıyla...

Traş makinesi sakalı kesmiyor, yoluyor . Mikroskopta çekilen fotoda görmüştüm. Traş makinesi kullandım ama cilt problemleri çıkardı. En iyisi math 3 tarzı tıraş bıçakları

Geri