martinof' Alıntı:oo demhar hocam da gelmiş kravat takmıyordum zati,ama bu durumu özhan hocanın dedği gibi ileri taşıcam artık :idea:
akrep026' Alıntı:Hocam geçmiş olsun öncelikle. İşin prosedür yanını bir tarafa bırakırsak, sivilce tarzı bir şeyse Buket Sivilce kremi var tavsiye ederim, zaten ilaç kullanıyorsan, günde 1 defa da 1 gün önceden kalan çay varsa veya yeni demleyip ılımış çay, 1 parça pamukla yüzünü sil, kremi daha sonra sürersin, bu hem yüzünü dinlendirir hem de nefes aldırır... İzin, rapor vb şeylerin sıkıntı olacağını sanmıyorum pek...
Merhabalar, öncelikle geçmiş olsun. Allah (cc) şifa versin.ozhan07' Alıntı:ama her türlü sakal serbest olcakmı ben bikaç defa arkadaşlara top-sakalla okula gelsek sorun olur mu diye sordum şakayla karışık, onlarda şakayla karışık orada sıkıntı olabilir dediler
mrtspmz' Alıntı:Merhabalar, öncelikle geçmiş olsun. Allah (cc) şifa versin.ozhan07' Alıntı:ama her türlü sakal serbest olcakmı ben bikaç defa arkadaşlara top-sakalla okula gelsek sorun olur mu diye sordum şakayla karışık, onlarda şakayla karışık orada sıkıntı olabilir dediler
Ben daha önce de bu forumda yazdım, eyleme destek vermeyen bir sendikanın üyesi olmama rağmen kişisel olarak bu eyleme destek veriyorum ve "topsakal" diye tabir edilen sakalla okula gidiyorum uzun bir süredir. Umarım merakınızı gidermişimdir Bu ayıbı bizim ortadan kaldırmamız lazım arkadaşlar, öncelikle kendi kafalarımızdaki özgürlük gibi kavramları gözden geçirirsek çok iyi olacak. Ben destek veriyorum bu yüzden sakal bıraktım dememe rağmen garip karşılayan, hoş görünmediğini - yakışmadığını ifade eden arkadaşlar oldu...Neyse tekrar geçmiş olsun...
karakus' Alıntı:Ben eylem basladığından beri sivil + sakallı olarak okula gidiyorum.
Bir sıkıntı görmedim şimdiye kadar...
Tepkiler oldu ilk baslardada artık onlarda alıstı..