traş olayı

Kodla Büyü

martinof

Site Gezgini
yüzümde enfeksiyona bağlı yaralar çıktı,traş olamıyorum bu yüzden,,bunun için ne yapabilirm ??

hocam öncelikle geçmiş olsun doktordan rapor tarzı durum belirten belge alınabilir, ya da idarene önce bi sor belki idare edebilirler bir süre. olmadı serbest kıyafet eylemini değişik bir boyuta taşırsın, bi denemiş olursun..

siz hala kılık kıyafet yönetmeliğini mi uyguluyosunuz! 21. yy Türkiye'sinde! hele ki "ileri demokrasi" döneminde lütfen... :|

teşekkür ederim hocam sağolun,en iyisi dedğiniz gibi doktordan rapor alıp vermek sanırım,aklımda da bu vardı zaten,

oo demhar hocam da gelmiş :D kravat takmıyordum zati,ama bu durumu özhan hocanın dedği gibi ileri taşıcam artık :idea:

martinof' Alıntı:
oo demhar hocam da gelmiş :D kravat takmıyordum zati,ama bu durumu özhan hocanın dedği gibi ileri taşıcam artık :idea:

doğru söyle hocam bilinç altında kravatı hortuma hortumuda başka bir şeye benzettiğin için kıravat takmıyosun değil mi? :lol:

ama her türlü sakal serbest olcakmı ben bikaç defa arkadaşlara top-sakalla okula gelsek sorun olur mu diye sordum şakayla karışık, onlarda şakayla karışık orada sıkıntı olabilir dediler :D

Hocam geçmiş olsun öncelikle. İşin prosedür yanını bir tarafa bırakırsak, sivilce tarzı bir şeyse Buket Sivilce kremi var tavsiye ederim, zaten ilaç kullanıyorsan, günde 1 defa da 1 gün önceden kalan çay varsa veya yeni demleyip ılımış çay, 1 parça pamukla yüzünü sil, kremi daha sonra sürersin, bu hem yüzünü dinlendirir hem de nefes aldırır... İzin, rapor vb şeylerin sıkıntı olacağını sanmıyorum pek...

ben bi bu sakalla gideyim de bu hafta,tepkiler ne alemde seyrederse artık :D

kot pantolonda giyiyomusunuz bu arada :p

akrep026' Alıntı:
Hocam geçmiş olsun öncelikle. İşin prosedür yanını bir tarafa bırakırsak, sivilce tarzı bir şeyse Buket Sivilce kremi var tavsiye ederim, zaten ilaç kullanıyorsan, günde 1 defa da 1 gün önceden kalan çay varsa veya yeni demleyip ılımış çay, 1 parça pamukla yüzünü sil, kremi daha sonra sürersin, bu hem yüzünü dinlendirir hem de nefes aldırır... İzin, rapor vb şeylerin sıkıntı olacağını sanmıyorum pek...

teşekkür ederim hocam,yok sivilce değil,enfeksiyon sanırım,ilk defa başıma böyle bir şey geldi,napıcam bilemedim.teramisin kullanıyorum şimdi,kısa zamanda geçer umarım

yok hocam ben zaten eylemden öncede keten-kumaş takım giyiyordum genelde daha sportif, idarecilerin çoğu kıravat takmayınca benim kıyafette göze batmaz oldu artık ama şu sakal işini cidden denemek istiyorum :D

ozhan07' Alıntı:
ama her türlü sakal serbest olcakmı ben bikaç defa arkadaşlara top-sakalla okula gelsek sorun olur mu diye sordum şakayla karışık, onlarda şakayla karışık orada sıkıntı olabilir dediler :D
Merhabalar, öncelikle geçmiş olsun. Allah (cc) şifa versin.
Ben daha önce de bu forumda yazdım, eyleme destek vermeyen bir sendikanın üyesi olmama rağmen kişisel olarak bu eyleme destek veriyorum ve "topsakal" diye tabir edilen sakalla okula gidiyorum uzun bir süredir. Umarım merakınızı gidermişimdir :) Bu ayıbı bizim ortadan kaldırmamız lazım arkadaşlar, öncelikle kendi kafalarımızdaki özgürlük gibi kavramları gözden geçirirsek çok iyi olacak. Ben destek veriyorum bu yüzden sakal bıraktım dememe rağmen garip karşılayan, hoş görünmediğini - yakışmadığını ifade eden arkadaşlar oldu...Neyse tekrar geçmiş olsun...

yakışanın dışında karşıyım olaya! abes durmuyorsa kirli sakal top sakal vb. farketmez. sivilde neyse o ama kendini salmış mesleğe yakışmayan absürt tiplemelere de karşıyım açıkçası.

mrtspmz' Alıntı:
ozhan07' Alıntı:
Merhabalar, öncelikle geçmiş olsun. Allah (cc) şifa versin.
Ben daha önce de bu forumda yazdım, eyleme destek vermeyen bir sendikanın üyesi olmama rağmen kişisel olarak bu eyleme destek veriyorum ve "topsakal" diye tabir edilen sakalla okula gidiyorum uzun bir süredir. Umarım merakınızı gidermişimdir :) Bu ayıbı bizim ortadan kaldırmamız lazım arkadaşlar, öncelikle kendi kafalarımızdaki özgürlük gibi kavramları gözden geçirirsek çok iyi olacak. Ben destek veriyorum bu yüzden sakal bıraktım dememe rağmen garip karşılayan, hoş görünmediğini - yakışmadığını ifade eden arkadaşlar oldu...Neyse tekrar geçmiş olsun...

Şu topsakal ı serbest bıraksalar keşke, sendikanın biri bu tarz bir karar alsa hemen geçerim - üniversite hocalarına serbest bizlere serbest değil.

şimdi okuldan geldim,bi sıkıntı olmadı :) ara ara kirli sakal bırakıp giderim iyileştikten sonra da artık

Ben eylem basladığından beri sivil + sakallı olarak okula gidiyorum.
Bir sıkıntı görmedim şimdiye kadar...
Tepkiler oldu ilk baslardada artık onlarda alıstı..

karakus' Alıntı:
Ben eylem basladığından beri sivil + sakallı olarak okula gidiyorum.
Bir sıkıntı görmedim şimdiye kadar...
Tepkiler oldu ilk baslardada artık onlarda alıstı..

aynen bende öyle gidiyorum ama tepki diyecek kadar bişi olmadı . olamaz da... kravat takmayanın durumu neyse sakal bırakan da aynı durumdadır yani hiç bir sorun yoktur. gönül rahatlığıyla bırakabilirsiniz. :wink:

Geri